Πουρσανίδης: «Με φιλάθλους τα ματς για το καλό του αθλήματος»

Ο Ηλίας Πουρσανίδης παρουσίασε μελέτη στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague για να γίνουν τα ματς με 20% των φιλάθλων. Η Λίγκα αποφάσισε να εισηγηθεί στην κυβέρνηση ώστε οι αγώνες κατάταξης να διεξαχθούν με φιλάθλους, στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο ΟΦΗ που κατέθεσε την πρόταση σε προηγούμενο συμβούλιο, παρουσίασε στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης 28/5, συγκεκριμένη μελέτη, στην οποία συμπεριλαμβανόταν ακόμα και η εταιρία διαχείρισης των εισιτηρίων της κρητικής ΠΑΕ, η οποία με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει εισιτήριο και αυτόματα να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα του.

«Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων. Όχι μόνο του ΟΦΗ. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο (εννοώντας μπουτίκ, εμπορικά καταστήματα και καφέ περιμετρικά των γηπέδων)» τόνισε ο Ηλίας Πουρσανίδης.

To Top