Πρέλεβιτς: “Μήπως να πούμε με το Νίκο να βάλουμε διαφημίσεις στο βιντεάκι μας για να έχουμε και έσοδα;”

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Νίκο Γκάλη και την συνύπαρξή τους στις 7 Μαϊου στο Αλεξάνδρειο στην τιμητική εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης προς τιμήν του κορυφαίου Έλληνα αθλητή και έκανε χιούμορ λέγοντας πως θα μπορούσε ο ίδιος και ο “Νικ” να βγάλουν χρήματα από τις διαφημίσεις που θα είχε το βίντεο στο youtube που τους δείχνει να… πλακώνονται μετά τους τελικούς του 1991!

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο Πρέλεβιτς μίλησε στην κάμερα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και τελικούςόνισε μεταξύ άλλων πως “καλύτερα αργά παρά ποτέ, αν και είναι πιο ωραίο να το κάνουν οι ομάδες όταν τελειώνει ο αθλητής την καριέρα του, υπάρχουν τότε πιο έντονα συναισθήματα. Βέβαια προς τιμήν του ο Άρης το κάνει έστω και τώρα”.

Για τον Γκάλη είπε πως “έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Είναι από τους αντιπάλους που δεν μπορούσες να τον σταματήσεις, μόνο αν ο ίδιος ήταν σε κακή μέρα”, ενώ όταν ρωτήθηκε για όσα έγιναν το 1991 όταν οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος είπε με χιούμορ: “Το βλέπω και εγώ ότι έχει αυτό το βίντεο στο youtube πολλά χτυπήματα. Μήπως να μιλήσουμε με τον Νίκο να πουλάμε διαφημίσεις για να πάρουμε και τα έσοδα από εκεί;”, για να προσθέσει: “Με τους συγγενείς και με τ’ αδέλφια συ μαλώνεις μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχει φίλος μέσα στο γήπεδο, υπάρχει η ομάδα και προσπαθείς να προασπίσεις τα συμφέροντά της. Αυτό είναι μόνο στο γήπεδο, εκτός του γηπέδου είναι αλλιώς…”.

 

To Top