Τι είδε ο Σούλης από την «νουβέλ βαγκ» Νο2 (video)

Ένας από τους βασικούς λόγους του φιλικού που έδωσε ο Άρης την Μ. Τρίτη με τον Πιερικό ήταν η χρησιμοποίηση ορισμένων νεαρών παικτών από αυτούς που προέρχονται από τις ομάδες Κ20 και Κ17.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Σε συνεργασία με τον Τάσο Θέο, ο Σούλης Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τους Ζήση, Παλιάτσο, Σταυρόπουλου, Φούσκα αλλά και τον τρίτο τερματοφύλακα Γκέλη.

Ο Ζήση ξεκίνησε βασικός και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Παλιάτσος (με πέναλτι) και Σταυρόπουλος (με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Σουνά) σκόραραν, ενώ σχετικά λίγο αγωνίστηκε ο Φούσκας.

Ο Γκέλης είχε μια πολύ ωραία απόκρουση, αν και στη φάση που έκανε το πέναλτι «έδειξε» δικαιολογημένα απειρία.

Όπως τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος και στις δηώσεις του μετά τον αγώνα: «Είδαμε κάποια νέα παιδιά, έδειξαν ταλέντο, αλλά θέλουν πολλή δουλειά ακόμη».

Ο 46χρονος προπονητής, λειτουργώντας επαγγελματικά πάνω από όλα (αν και όπως παραδέχθηκε κι ο ίδιος κανείς δεν γνωρίζει τη ξημερώνει σχετικά με το αύριο του στην ομάδα) θέλει να δει την «νουβέλ βαγκ Νο2 (αν θεωρήσουμε ότι η Νο1 ήταν τα παιδιά που πήραν από πέρσι το βάπτισμα του πυρός, στα πολύ δύσκολα, μάλιστα) σε ένα ή δυο παιχνίδια.

Γίνονται ενέργειες για να γίνουν δύο ακόμη φιλικά μέχρι τις 18 Μαΐου και σε αυτά θα πάρουν και πάλι χρόνο συμμετοχής οι Ζήση, Παλιάτσος, Σταυρόπουλος, Γκέλης, Φούσκας όπως επίσης και οι πιο… έμπειροι νεαροί Σουνάς, Καραγιάννης που επί Παπαδόπουλου δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου μετά το φιλικό… 5-2 επί του Πιερικού:

To Top