Πρόσκληση από την Καρδίτσα για φιλικό με τον Άρη

Το χθεσινό φιλικό με τον Πιερικό, δεν ήταν η τελευταία, έστω και ανεπίσημη αγωνιστική υποχρέωση, για τον φετινό Αρη. Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου, έχει προγραμματίσει άλλα δύο φιλικά μέχρι να φύγει για διακοπές, κατά τη διάρκεια των οποίων ο προπονητής θα επιχειρήσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Το επόμενο Σάββατο, λοιπόν, 11 Μαϊου, η αποστολή του Αρη θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα, όπου θα κοντραριστεί με την τοπική Αναγέννηση, κατόπιν πρόσκλησής της. Οι Θεσσαλοί, πανηγυρίζουν την άνοδό τους στη Football League και με έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Αρης, θα προσπαθήσουν να στήσουν τη δική τους φιέστα!

Οι άνθρωποι των κιτρίνων, αναζητούν ένα ακόμα φιλικό, πιθανότατα στο «Κλ. Βικελίδης», ώστε τη μεθεπόμενη εβδομάδα να κλείσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Η ομάδα, μετά τη σημερινή προπόνηση στο Ρύσιο, παίρνει 7ήμερη άδεια για το Πάσχα. Πάντως θα επιστρέψουν λιγότεροι, δεδομένου πως οι τρεις δανεικοί από τον Ολυμπιακό, οι Τάτος, Ζαραδούκας και Διαμαντάκος, θα προπονούνται, πλέον, στου Ρεντη, ώστε να αξιολογηθούν από τον Μίτσελ. Το ταξίδι στον Αρη, ολοκληρώθηκε.

Πηγή: novasports.gr

To Top