«Πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς ένα- ένα και να μην χάσουμε βαθμούς»

Ο βοηθός προπονητή του Άρη, Τάσος Θέο μίλησε για το πως έζησε αυτό το κρίσιμο Σαββατοκύριακο με την πρώτη ομάδα του Άρη, για το τι λειτούργησε και η ομάδα ξέσπασε αλλά και για το τι πρέπει να περιμένει για τα παιχνίδια που απέμειναν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για το αν συνεχίσει στην Κ17:

«Απ’ τη στιγμή που καλέστηκα απ’ τη διοίκηση την Παρασκευή, επικεντρωνόμαστε μόνο στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να βγει η φετινή σεζόν με επιτυχία. Ο νέος προπονητής κοιτάει την παραμικρή λεπτομέρεια, γιατί το παραμικρό λάθος πλέον μπορεί να μας στοιχίσει.»

Για το πως έζησε αυτό το Σαββατοκύριακο στη μεγάλη ομάδα του Άρη:

«Από το βράδυ της Δευτέρας ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν είχε σκεφτεί κανείς στην ομάδα ότι θα χάναμε από την Βέροια. Μέσα στην βδομάδα η διοίκηση προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα με την έλευση του νέου προπονητή και φώναξαν και έμενα για να βοηθήσω όσο μπορώ.»

Για το που εστίασαν περισσότερο με τον Σούλη Παπαδόπουλο:

«Πρώτα έκανα μια ενημέρωση στον προπονητή για όλα τα θέματα της ομάδας. Είδαμε dvd του αντιπάλου και το Σάββατο ο κόουτς άρχισε διάφορα τετ α τετ με όλους τους παίκτες.»

Για το τι λειτούργησε και ο Άρης ξέσπασε:

«Σίγουρα λειτούργησε το ψυχολογικό κομμάτι του καινούργιου προπονητή. Πετύχαμε γκολ από δουλεμένες φάσεις του προπονητή και είχαμε και τύχη. Στα εντός έδρας παιχνίδια ο κόσμος σπρώχνει κυριολεκτικά την ομάδα και βοηθάει πάντα. Οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Άρη, γνωρίζουν ότι η ομάδα είναι σε ένα τεντωμένο σχοινί και ακροβατεί, είναι συνειδητοποιημένοι.»

Για το τι πρέπει να περιμένει ο Άρης για τα παιχνίδια που απέμειναν:

«Δεν έχουμε περιθώρια να περιμένουμε κάτι από τους άλλους αντιπάλους. Πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς ένα- ένα και να μην χάσουμε βαθμούς.»

Τέλος για την Κ- 17 πρόσθεσε:

«Φέτος είδαμε για πρώτη φορά 7-8 παίκτες από την Κ- 20 να πάνε στην μεγάλη ομάδα. Αυτό μας ικανοποίησε όλους αλλά τα παιδιά ήταν άτυχα λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Παρ? όλα αυτά όμως στάθηκαν πολύ καλά. Στην Κ- 17 υπάρχει μεγάλο ταλέντο και όταν βρεθεί ένας κορμός από την Κ- 17 και την Κ- 20, τότε ο Άρης θα πανηγυρίσει έναν τίτλο.»

To Top