Πρέπει να προβλημάτισε ο Κοέλιο. Με την απόδοση, αλλά και τα… λόγια του!

Ο Νούνο Κοέλιο ήταν ένας από τους δυο παίκτες που μίλησαν μετά την πικρή ήττα από τον ΠΑΣ. Ο Άρης περιμένει πολλά περισσότερα από τον Πορτογάλο, τον ένα από τους μόλις τρεις ξένους της ομάδας.

Είναι αλήθεια ότι στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να βοηθήσει (και πρέπει) περισσότερο. Προβλημάτισε με την απόδοση. Όπως, όμως και με τα λόγια του!

Γιατί είναι αλήθεια ότι με τις δηλώσεις του, έθεσε έναν σημαντικό προβληματισμό για όλους μέσα στον Άρη, σε ότι αφορά τη διαχείριση του παιχνιδιού και τις δύσκολης συνέχειας, τώρα που σφίγγει ο κλοιός…

Όπως είπε: «Να δούμε τα πραγματικά δεδομένα, κατά τα οποία κάναμε καλές εμφανίσεις με τους λεγόμενους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος, άρα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν είναι ντροπή να παίξουμε με πιο αμυντική τακτική για να παλέψουμε τα παιχνίδια. Να περιμένουμε τον αντίπαλο και είμαι σίγουρος ότι όταν θα αρχίσουν να έρχονται οι βαθμοί θα είμαστε καλύτεροι και θα μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά.

Δεν είναι ντροπή να καταλάβουμε είτε γιατί δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση, είτε γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή δυνατότητα προς το παρόν, να παίζουμε με πιο αμυντικό τρόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο ακόμη και στην έδρα μας».

Λόγια που δίνουν ένα συγκεκριμένο στίγμα στην λογική, ότι από δω και πέρα, οι κίτρινοι θέλουν την ουσία των βαθμών. Θέλουν νίκες ακόμη και με… «μισό μηδέν». Και για να γίνει αυτό αναζητούνται από τους Πασιαλή, Μπουγιουκλή οι τρόποι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στην πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων χρόνων, χρειάζονται ρεαλιστικές λύσεις κι αποφάσεις.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τις δηλώσεις του Πορτογάλου μέσου

 

To Top