«Πρέπει πάντα να πρωταγωνιστούμε»

Για το αυριανό παιχνίδι του Άρη στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, μίλησε ο Δημήτρης Βεργίνης στον «ΆρηςFM 92,8″.Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ξεκινώντας μίλησε για τη δυσκολία του αυριανού αγώνα: «Σίγουρα αύριο είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι τη χρονιάς, κόντρα στον Ολυμπιακό και μάλιστα χωρίς τον κόσμο μας. Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και μάλιστα δίχως τον κόσμο μας στο Αλεξάνδρειο πάντα είναι δύσκολα, διότι όλοι ξέρουμε πόσο δυναμική μας δίνουν οι οπαδοί μας».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην προσαρμογή των νέων παικτών: «Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά και κυρίως ξένοι που θα πρέπει να προσαρμοστούν. Σιγά – σιγά θα γινόμαστε και καλύτεροι. Τα δύο παιδιά που ήρθαν ακόμα δεν είναι έτοιμοι, όμως θα προσαρμοστούν πιο γρήγορα, αφού αμφότεροι έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία».

Για τον περυσινό του τραυματισμό, τόνισε: «Πέρυσι είχα έναν τραυματισμό, με πήγε πολύ πίσω, όμως φέτος είμαι απόλυτα υγιής και έτοιμος να προσφέρω τα πάντα στην ομάδα».

Όσον αφορά τις εκτιμήσεις του για το νέο πρωτάθλημα της Α1, σχολίασε: «Σίγουρα όπως κάθε χρονιά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα έχουν τον πρώτο λόγο. Οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι στο ίδιο μήκος κύματος και θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Ακόμα και με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα μικρύνει η ψαλίδα. Δεν θα απέχουν πολύ όλες οι ομάδες. Άλλωστε και φέτος αυτές οι δύο ομάδες δεν ενισχύθηκαν όπως τα περασμένα χρόνια».

Για τους στόχους του Άρη τη νέα σεζόν, είπε: «Ο Άρης είναι μία ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστή πάντα σε όλες τις διοργανώσεις. Πρέπει να δημιουργηθεί η χημεία και μετά να αρχίσουμε να βγάζουμε ένα καλό πρόσωπο στο γήπεδο. Και πάντα με τη βοήθεια του κόσμου θα είμαστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, επισήμανε: «Πέρυσι δεν ήταν κι ότι καλύτερο να βλέπουμε μία μερίδα του κόσμου να μην είναι στο γήπεδο. Βέβαια εμείς προσπαθήσαμε, όμως φέτος σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα κάνουμε τα πάντα».

Τέλος, δεν θέλησε να μιλήσει για προσωπικούς στόχους: «Δεν έχω κάποιο προσωπικό στόχο. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά κι έτοιμος και θα μπω μέσα ώστε να δώσω τα πάντα για το καλό της ομάδας».

To Top