ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρέσινγκ των ανθρώπων του Αρη, για την «επόμενη μέρα»

Την κρισιμότητα της κατάστασης ως προς την επίλυση σημαντικών θεμάτων που αφορούν την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, φρόντισαν να καταδείξουν οι άνθρωποι του συλλόγου, από την περασμένη εβδομάδα, με την έναρξη της επιχείρησης «Αθήνα».

Η πρώτη συνάντηση του Γιάννη Ψηφίδη και των νομικών εκπροσώπων του συλλόγου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, καταδεικνύει την ανησυχία των «κιτρινόμαυρων» ενόψει της σύστασης νέας Π.Α.Ε. για την νέα νομολογία,  το τι ακριβώς θα ισχύσει και ποιους θα… πάρει η μπάλα.  Ξεκάθαρες απαντήσεις δεν δόθηκαν, όπως τονίζει το metrosport.gr.

Και λογικό, αφού ούτε αυτοί που ασχολούνται με τη σύνταξή του νέου  αθλητικού νόμου δεν έχουν ακόμα ξεκάθαρη άποψη για τις διατάξεις του, σε ό,τι αφορά ομάδες όπως ο Αρης. Στον Αρη, πάντως, κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ήρεμος, ακόμα και από τις διαβεβαιώσεις που λέγεται ότι έχουν δοθεί (σ.σ.: Αρης και ΟΦΗ θα εξαιρεθούν από τον νέο νόμο). Οι πάντες βρίσκονται στην… πρίζα, πόσω μάλλον όταν οι μέρες περνάνε και η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου από την ποδοσφαιρική ομάδα πλησιάζει και το παιχνίδι θα μεταφερθεί… εκτός γηπέδου.

Αυτός είναι και ο λόγος που η επιχείρηση «Αθήνα» δεν σταματάει στο ένα ραντεβού. Θα προγραμματιστούν κι άλλα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να τονίζουν με νόημα πως «αν χρειαστεί θα εγκατασταθούμε στην πρωτεύουσα» που σημαίνει ότι θα γίνουν όσα ταξίδια χρειαστεί. Το βλέμμα σαφώς και είναι στα κέντρα των αποφάσεων, με τον Ερασιτέχνη να έχει αναλάβει «επ’  ώμου» τις επόμενες κινήσεις που αφορούν συναντήσεις με ΓΓΑ, ΕΕΑ και ΕΠΟ.

Στόχος είναι να βρεθεί η κοινή συνισταμένη και πέρα από ξεκάθαρες απαντήσεις που αφορούν τον νέο αθλητικό νόμο να δοθούν και οι διαβεβαιώσεις για να γνωρίζουν οι «κιτρινόμαυροι» ποια θα είναι τα επόμενα βήματά τους. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να υπήρχε κάποιος άνθρωπος του Αρη στην Αθήνα προκειμένου να κάνει τις επαφές που χρειάζεται. Από τη στιγμή, όμως, που κάτι τέτοιο δεν γίνεται , αναγκαστικά θα χρειαστεί να γίνουν αρκετά ταξίδια από τους ίδιους τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

To Top