Πρίττας: «Η διακοπή ωφέλησε κάποιους από εμάς» (video)

Στα θετικά στοιχεία της διακοπής του πρωταθλήματος, που βοήθησε τον ίδιο και κάποιους συμπαίκτες του να καλύψουν το χαμένο έδαφος, στάθηκε ο Σάκης Πρίττας στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι στη Λάρισα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, σ’ ένα ωραίο γήπεδο και μέσα σε μία ωραία ατμόσφαιρα. Είχαμε δυσκολίες στην αρχή, αλλά στην πορεία βρήκαμε τις θέσεις μέσα στο γήπεδο και πήραμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια», είπε αρχικά ο μέσος του Άρη.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στη θετική όψη της απουσίας επίσημων αγώνων το τελευταίο δεκαπενθήμερο: «Η διακοπή ευνόησε εμένα, όπως και κάποιους παίκτες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να βρω το ρυθμό μου για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Δεν είναι ό,τι καλύτερο η διακοπή του πρωταθλήματος μετά από μία ήττα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση βοήθησε στο να βρουν αγωνιστικό ρυθμό οι παίκτες που προέρχονταν από αποχή και παράλληλα να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, ειδικά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Ο Πρίττας δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στο Μιχάλη Σηφάκη, που αναρρώνει μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο: «Εύχομαι στο Μιχάλη ταχεία ανάρρωση, να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας δυνατός και να συνεχίσει να προσφέρει στον Άρη όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Σάκη Πρίττα:

{youtube}w6QZP2-RDAw|640|360|1{/youtube}

To Top