Τσιώλης: «Κάτι έχει αλλάξει…» (video)

Ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στη Λάρισα έμεινε ο Σάκης Τσιώλης, τονίζοντας ότι κάτι έχει αλλάξει στην συμπεριφορά της ομάδας μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Παράλληλα, σχολίασε την επέμβαση του Μιχάλη Σηφάκη στο γόνατο, λέγοντας ότι «ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, αν και το τάιμινγκ δεν ήταν το καταλληλότερο…».

«Αυτό το παιχνίδι ήταν ό,τι πιο σημαντικό για μας, γιατί είχαμε μία αντίπαλο που βρίσκεται πολύ κοντά στο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας από πλευράς τακτικής, συμπεριφοράς και δυναμικότητας. Η Λάρισα έχει μια πολύ καλή ομάδα και μας έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούμε με συνθήκες πρωταθλήματος. Στο πρώτο 20λεπτο η Λάρισα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, μια ομάδα που μπορούσε να μας κοντράρει όπως ένας σύλλογος της Σούπερ Λίγκας», είπε ο προπονητής των «κίτρινων» και συμπλήρωσε: «Μείναμε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Στην εβδομάδα που έρχεται θα προσπαθήσουμε να ετοιμαστούμε ακόμα περισσότερο, για τον αγώνα με την Ξάνθη».

Εξάλλου, σε ερώτηση για τη χειρουργική επέμβαση – αστραπή που έκανε ο Μιχάλης Σηφάκης στο γόνατο και η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου πέντε μήνες, ο κ. Τσιώλης τόνισε: «Είναι μια τεράστια απώλεια. Ο Μιχάλης είναι ένας από τους πιο βασικούς άξονες αυτής της προσπάθειας που κάνουμε. Εκτός από τον Άρη, πλήττεται και η Εθνική, που χάνει το βασικό της τερματοφύλακα. Εύχομαι, τόσο εγώ όσο και ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα, να έχει ο Μιχάλης καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα».
Ωστόσο, έκλεισε το σχόλιό του λέγοντας με νόημα ότι η συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση «ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, αν και το τάιμινγκ δεν ήταν το καταλληλότερο…».

Τέλος, στην… συνήθη ερώτηση για πιθανή απόκτηση ποδοσφαιριστών από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο κ. Τσιώλης συνέστησε υπομονή μέχρι να μείνουν ελεύθεροι οι συγκεκριμένοι παίκτες: «Για να συζητήσουμε επί του θέματος θα πρέπει να τελειώσει η διαδικασία και να παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει».

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

{youtube}bM5r9pr8AKU|640|360|1{/youtube}

To Top