Παθήματα τέλος, βρήκε τα… πατήματά του και πάτησε γκάζι (1-2) (videos)

ΛΑΡΙΣΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο Άρης με μια ακόμη νίκη με σκορ 2-1 σε ένα φιλικό, με αντίπαλο τη Λάρισα, μέσα στο AEL FC ARENA, έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματά του, αφήνει οριστικά στην άκρη την αγωνιστική κρίση των προηγούμενων ημερών και ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος αποφασισμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος των δυο πρώτων αγωνιστικών. Εντυπωσιακό γκολ από Παπαζαχαρία, επιστροφή στα γκολ και για τον Σολτάνι.

Με ένα σύστημα 4-1-4-1 κατέβασε τον Άρη ο Σάκης Τσιώλης. Τετράδα στην άμυνα οι Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Παπαζαχαρίας από τα δεξιά προς τα αριστερά. “Σκούπα” από μπροστά τους ο Πρίττας (όπως και με την Καλαμαριά). Στις “πτέρυγες” Νέτο δεξιά, Καστίγιο αριστερά με τους Καπετάνο και Τόχα σε οργανωτικό ρόλο και τον Σολτάνι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Άρης συνέβαλε ώστε να είναι πολύ καλός ο ρυθμός στο πρώτο τέταρτο του ματς. Πάνω – κάτω η μπάλα. Η Λάρισα είχε συμμετοχή σε αυτό αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Από την πρώτη στιγμή ο Άρης έδειξε εμφανώς βελτιωμένος και με καλά “πατήματα” στο γήπεδο, κόντρα σε ένα πολύ καλό σύνολο.

Μετά το 20′ ο Τσιώλης το γύρισε σε 4-4-2. Στα άκρα Καπετάνος και Νέτο αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Δίδυμο μπροστά Καστίγιο και Σολτάνι.
Με πολύ δραστήριο τον Νέτο ο Άρης δημιούργησε κινδύνους με καλύτερη στιγμή αστο 23′, όταν από εξαιρετική προσπάθεια του Βραζιλιάνου, ο Καπετάνος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά της εστίας.

Ο Άρης πάτησε… γκάζι στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου και έχοντας ένα εκρηκτικό διάστημα προηγήθηκε στο 41′ με ένα εκπληκτικό γκολ του Γρηγόρη Παπαζαχαρία (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λάρισα ξεκίνησε πιο επιθετικά και μόλις στο 49′ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πλιάγκα (1-1).Οι κίτρινοι έδειξαν αντανακλαστικά παίρνοντας “κεφάλι” στο σκορ 59′ με τον Σολτάνι (1-2). Το γκολ αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Σάκη τσιώλη να κάνει κάποιιες αλλαγές, προκειμένου να δει και από άλλους παίκτες σημαντικά στοιχεία για τη συνέχεια.

Το παιχνίδι απέκτησε… άγρια ομορφιά, οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (Τόχα, Τσιμπάμπα) και το θέαμα ευχαρίστησε τους περίπου 4.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Οι πολλές αλλαγές προς το τέλος του αγώνα, έριξαν τον ρυθμό και την ποιότητα του αγώνα, με τον Άρη να παίρνει δίκαια μια νέα ψυχολογικής σημασίας νίκη.
Ξεχώρισαν για τον Άρη οι Βελλίδης, Λαζαρίδης, Καπετάνος.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Κόουλμαν): Μιχαηλίδης (62′ Σωτηρίου), Καλί, Ααράμπ, Βενετίδης (62′ Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Ιγκλέσιας (46′ Τσιμπάμπα), Χατζής, Νεμπεγλέρας, Καραχάλιος, Πλιάγκας (79′ Καρανίκας), Ζεκίνια.
ΑΡΗΣ (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ (84′ Γιαννίτσης), Σολτάνι (64′ Κασναφέρης), Τόχα (75′ Αγγελούδης), Καστίγιο (69′ Αγτζίδης), Ντίκο, Καπετάνος (60′ Παπαστεριανός), Λαζαρίδης, Πρίττας (60′ Βράνιες).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ


Το καταπληκτικό γκολ του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο 41′:

{youtube}RindnSikbyk|640|360|1{/youtube}

Το δοκάρι του Χουάν Κάρλος Τόχα στο 71′:

{youtube}UiuuWmhxNno|640|360|1{/youtube}

Δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη έπειτα από τη νίκη του Άρη:

{youtube}bM5r9pr8AKU|640|360|1{/youtube}

Δηλώσεις του Σάκη Πρίττα μετά τη λήξη:

{youtube}w6QZP2-RDAw|640|360|1{/youtube}

To Top