Πρίττας: “Θέλω να επιστρέψω στον Άρη”

Ο Σάκης Πρίττας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα που αγαπά, τον Άρη , την οποία μάλιστα την μετέφερε και στο νέο πρόεδρο του συλλόγου, Δημήτρη Ηλιάδη, ενώ υπογράμμισε πως κατά την θητεία του, έφτασαν να είναι οι παίκτες απλήρωτοι επί ένα χρόνο!

Ο πρώην παίκτης του Άρη μίλησε στον “Αρένα”:

Για το γεγονός πως “άρπαξε” την ευκαιρία από τον Έκτορ Κούπερ και απέδειξε τις ικανότητές του: “Πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή, γιατί όταν σου δοθεί η ευκαιρία, θα πρέπει να είσαι εκεί για να την εκμεταλλευτείς. Δε σου δίνονται πολλές ευκαιρίες”.

Για το ότι είχε κερδίσει τον κόσμο: “Τον κόσμο τον κερδίζεις με την παρουσία σου. Συνήθως συνδυάζεται, όμως, κατά γενική ομολογία με τα γκολ, με τη θέση”.

Για ότι δεν είχε πολλά περιθώρια να κάνει λάθη, όντας στην βασική εντεκάδα: “Οπωσδήποτε, δεν έπρεπε να κάνω λάθος από την ώρα που ήμουν στην εντεκάδα, αλλά υπήρχαν και άλλοι που έπαιρναν πολλά περισσότερα λεφτά από μένα, ήταν πιο μπροστά από μένα και αυτό που με πείραξε ήταν πως με κατηγορούσαν πιο εύκολα”.

Για την πολύ καλή παρουσία του Άρη όταν ήταν στην ομάδα: “Σίγουρα, εκείνη η εποχή ήταν η καλύτερη των τελευταίων χρόνων, είχαμε το πιο πλήρες ρόστερ. Και σε συνδυασμό με τον προπονητή αλλά και με την στήριξη της έδρας, πηγαίναμε πολύ καλά”.

Για το αν ισχύει το γεγονός πως δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων μεταξύ τους οι παίκτες: “Όχι, η σχέση ήταν πολύ καλή ανάμεσα σε όλα τα παιδιά. Μπορεί να έπαιρναν κάποιοι πιο πολλά χρήματα, αλλά όλοι πάνω κάτω είχαμε σχετικά καλά συμβόλαια και δεν υπήρχε πρόβλημα παρεξήγησης”.

Για τις ενδείξεις που τον έκαναν να καταλάβει πως υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στον Άρη: “Όλα αυτά τα χρόνια βλέπαμε πως είχαμε πολύ καλές ομάδες, αλλά κάθε χρόνο διαλυόταν και στηνόταν από την αρχή. Και μετά που έφυγε ο κ. Κούπερ, πάλι έπρεπε να κάνουμε ομάδα από την αρχή. Επίσης, από την καθυστέρηση των πληρωμών που άρχισε από ένα σημείο και έπειτα, αντιλαμβανόμουν πως δεν πάνε καλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή ήμασταν και ένα χρόνο απλήρωτοι”!

Για το τι τους έλεγαν οι τότε διοικήσεις για τη μη καταβολή χρημάτων: “Μας έλεγαν ότι πληρώνουμε χρέη παλιότερων διοικήσεων, γενικώς πως δεν ήταν τόσο μεγάλα τα έσοδα και αδυνατούσαν να μας πληρώσουν”.

Για το αν φοβήθηκε κάποια στιγμή πως ο Άρης θα υποβιβαστεί: “Ναι, το φοβήθηκα. Ιδίως μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, πίστευα πως είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για την σωτηρία του Άρη. Όταν κρατάς την τύχη στα χέρια σου και χρειάζεσαι τους 3 βαθμούς με τον Πανθρακικό, πρέπει να κερδίσεις. Ευτυχώς, μετά πήρε τους βαθμούς που του χρειαζόταν. Τα νεαρά παιδιά σήκωσαν τεράστιο βάρος στις πλάτες τους, αλλά τα πήγαν καλά”.

Για το πως ένιωσε στην αποβολή του Αγκάνθο στο Περιστέρι αλλά και το αν πανηγύρισε το γκολ του Τάτου: ” Μόνο εγώ ξέρω πως ένιωσα! Ήμασταν στην Τρίπολη με την Ξάνθη και εγώ έβλεπα το παιχνίδι στην τηλεόραση. Όλοι νομίζω ένιωσαν πως έριχναν τον Άρη, ήταν πολύ άδικη η αποβολή του Αγκάνθο. Στο γκολ του Τάτου σηκώθηκα και πανηγύρισα έντονα”!

Για τη συνάντηση του με τον Δημήτρη Ηλιάδη και την έκφραση επιθυμίας να επιστρέψει στους “κίτρινους”: “Ήθελα να τον γνωρίσω ως νέο πρόεδρο του ΑΡΗ. Του είπα πως θέλω να επιστρέψω, αλλά δεν ήταν αρμόδιος να μου απαντήσει. Αυτό είναι δουλειά του νέου προπονητή. Μιλήσαμε για τα οφειλόμενα, ήμουν από τους πρώτους που συνάντησε.

Για το αν διαπίστωσε πως υπάρχει αλλαγή στην αντιμετώπιση από τη νέα διοίκηση ως προς τις οφειλές: ” Ναι, μου φάνηκε πως είναι διατεθειμένος κατά κάποιον τρόπο να μην αδικήσει κανέναν, ιδίως σε κάποιους που έχουν προσφέρει στην ομάδα. Είναι ό,τι χειρότερο να μη σου λένε την αλήθεια όπως έκαναν συνήθως οι παλιότερες διοικήσεις και δεν ήθελα να το βιώσω και πάλι”.

Για το τι τον κάνει να  θέλει να επιστρέψει στον Άρη: “Αγαπώ το ποδόσφαιρο, θέλω να παίξω για αυτή την ομάδα, γι’ αυτόν τον κόσμο. Γενικώς, όλα μαζί αυτά, με κάνουν να θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο και ιδιαιτέρως για τον Άρη. Βεβαίως, αυτό δεν εξαρτάται από μένα”.

Για το αν είναι οπαδός της ομάδας και το αν έχει δυνάμεις να προσφέρει: “Είμαι Αρειανός, δεν το έχω κρύψει. Δεν έχει σημασία αν είσαι ή αν δεν είσαι στην ομάδα. Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω ακόμη, έχω να δώσω στην ομάδα. Διαφορετικά δεν θα έλεγα πως θέλω να επιστρέψω”.

Για το τι μήνυμα στέλνει στον κόσμο του Άρη: “Το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ για τη στήριξη. Όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα στην ομάδα, ακόμη και την περσινή σεζόν που δεν ήταν καθόλου εύκολη. Εγώ δεν μπορώ να συμβουλέψω αυτόν τον κόσμο, μόνο να τον ευχαριστήσω!”

To Top