ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Έχω μια σχετική ενημέρωση, έχω συμβόλαιο, υπάρχουν εκκρεμότητες…”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ευχαρίστησε τους παίκτες του και τους συνεργάτες του που όλη αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά στάθηκαν όπως έπρεπε. Αναφέρθηκε και στο μέλλον του υπογραμμίζοντας πως έχει ενημέρωση από τη διοίκηση, αλλά και συμβόλαιο.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε μεταξύ άλλων πως “τελειώνει μια πολύ μεγάλη, δύσκολη, ιδιαίτερη χρονιά για μας. Να δώσω και συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τους παίκτες για την σχέση που είχαμε όλη τη χρονιά, αλλά κυρίως τους τρεις τελευταίους μήνες, την αυτοθυσία τους και την αυταπάρνησή τους, την σύμπνοια, τους συνεργάτες του και όλο το σταφ για την αντοχή τους, το σθένος τους. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι έφτασαν μέχρι εδώ σήμερα, μέχρι το τέλος. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, με ατυχίες πολλών ειδών μέσα κι έξω από το γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα κατάφερε να διατηρηθεί στην  τετράδα για τρίτη σερί χρονιά κι αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους…”.

Πρόσθεσε πως “αυτή η αυλαία βρίσκει τον Άρη με έναν πολύ καλό ελληνικό κορμό, παιδιά που έχουν περπατήσει μαζί αρκετά χιλιόμετρα. Υπάρχει μια καλή ελληνική βάση και με 1-2 προσθαφαιρέσεις η ομάδα μπορεί να κοιτάξει με αισιοδοξία το επόμενο βήμα. Να ευχαριστήσω όλους όσοι είμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο και καλό καλοκαίρι…”.

Ρωτήθηκε αν αυτό ήταν το τελευταίο του ματς και ολοκληρώνει την παρουσία του στον πάγκο και απάντησε: “Ναι; Εγώ αυτή τη στιγμή είναι με συμβόλαιο. Αυτό θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες. Αν κρίνεις από τις φημολογίες, μπορείς να το πεις… Εγώ είμαι εδώ, έχω μια σχετική ενημέρωση, έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δεύτερο χρόνο συμβόλαιο, υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν”.

Στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε για το θέμα της Εθνικής: “Για την Εθνική ομάδα εγώ όλα τα χρόνια που είμαι εκεί, οχτώ χρόνια, η παρουσία μου όποτε έχω κληθεί είναι παρών. Οι σχέσεις μας είναι προσφοράς και όχι ζήτησης. Το θεωρώ καλοκαιρινό σπίτι μου, είναι κάτι που θα το ήθελα πολύ, αλλά θα πρέπει να συμβαδίζει και να συνδυάζεται σωστά με την ομάδα που θα βρίσκομαι. Δεν είναι ξεκαθαρισμένο, άρα δεν είμαι σε θέση να πω κάτι τώρα”.

To Top