Πρίφτης: «Ήταν μία εμφάνιση που μας προσγείωσε»

Η εμφάνιση του Άρη κοντρά στον Ηλυσιακό παρά τη νίκη-πρόκριση προσγείωσε τον Άρη μετά την κατάκτηση του “Nick Galis Cup”, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Μετά τη νίκη επί του Ηλυσιακούπου χάρισε στους κίτρινους την πρόκριση στη 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Πρίφτης δήλωσε:

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Η απόδοσή μας στο πρώτο μέρος ήταν κακή και επιθετικά και αμυντικά. Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε. Σε αντίθεση με το πρώτο, δεχτήκαμε μόνο 22 πόντους και μέσα από την άμυνα μπορέσαμε να βρούμε κάποια εύκολα καλάθια και να κερδίσουμε το ματς. Ο Ηλυσιακός είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει σε υψηλό ρυθμό, απειλεί σε μεγάλο βαθμό από την περιφέρεια κι αυτό μας προβλημάτισε πολύ.

Ήταν μία εμφάνιση που μας προσγείωσε μετά το «Nick Galis Cup», καθώς ανεξάρτητα από την έκβαση του σκορ, δεν είχαμε την απόδοση που είχαμε στο τουρνουά του Σαββατοκύριακου. Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν κατώτερη των προσδοκιών και φανέρωσε τις αδυναμίες μας. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα».

To Top