Τόμας: “Προσπαθώ να είμαι ηγέτης, προέχει το καλό της ομάδας”

Ο Τόρεϊ Τόμας ήταν ο πρώτος σκόρερ στα Ιλίσια, στη νίκη του Άρη επί του Ηλυσιακού με 83-64 για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αμερικανός τόνισε πως όταν χρειάζεται θα αναλαμβάνει τον ρόλο του ηγέτη, βάζοντας πάντα πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: «Ήταν δύσκολο ματς αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο και βγαίνουν με μεγάλη ενέργεια στο παρκέ για να κερδίσουν μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Κάνουν ό,τι μπορούν να κερδίσουν. Έτσι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να βγάλεις κι εσύ ενέργεια και επιθετικότητα για να πάρεις τη νίκη. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε τόσο καλά. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, βγάλαμε περισσότερη ενέργεια και ήμασταν πιο σοβαροί. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε, πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα απέναντι σε όλους τους αντιπάλους, διαφορετικά μπορεί να γίνει η ζημιά», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ

Ο ίδιος έκανε το καλύτερο, επιθετικά, παιχνίδι του με τη φανέλα του Άρη, σημειώνοντας 23 πόντους με 5 τρίποντα. «Έπρεπε να είμαι επιθετικός, να συμβάλω στο να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα. Προσπαθώ σε κάθε ματς να είμαι ηγέτης, σήμερα πήρα περισσότερες προσπάθειες και τα μακρινά σουτ μου ήταν εύστοχα. Πάνω απ’ όλα είναι το καλό της ομάδας και γι’ αυτό προσπαθούμε όλοι».

To Top