ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Ακόμα πιο δύσκολος ο δεύτερος αγώνας με την Κηφισιά”

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αλλάζει… τροπάριο! Παραμένει προσγειωμένος και απολύτως συγκεντρωμένος στον στόχο που είναι η νίκη στο δεύτερο παιχνίδι με την Κηφισιά και εξήγησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε: «Στα πλέι οφ δεν έχεις την πολυτέλεια να σταθείς σε ένα θετικό ή ένα αρνητικό αποτέλεσμα για πολλή ώρα κι έτσι από τη Δευτέρα η προσοχή μας είναι απόλυτα επικεντρωμένη στον δεύτερο αγώνα με την Κηφισιά. Η τελική διαφορά των 18 πόντων είναι τελείως πλασματική και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του πρώτου αγώνα».

Συνεχίζοντας ο Πρίφτης ανέφερε: «Τώρα παίζουμε στο Ζηρίνειο και πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το ματς του περασμένου Σαββάτου, αλλά και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια, όπως κάναμε στο τελευταίο επτάλεπτο της προηγούμενης αναμέτρησης. Ο προσεχής αγώνας θα είναι ακόμα πιο δύσκολος σε σχέση με τον πρώτο και πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και αποτελεσματικότητα στο ριμπάουντ».

To Top