ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ξεκινώντας όπως πάντα από την άμυνα”

Ο Βασίλης Σίμτσακ ήταν κατηγορηματικός για την δυσκολία που έχει το δεύτερο παιχνίδι με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και υπογράμμισε πως τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα.

Ο έμπειρος σέντερ επεσήμανε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο ματς στην Κηφισιά. Μία ομάδα την οποία μπορεί να κερδίσαμε τρεις φορές σε ισάριθμους αγώνες φέτος, αλλά μας δυσκόλεψε σε όλες τις αναμετρήσεις. Πρόκειται για μία καλοδουλεμένη ομάδα, με καλό υλικό, που βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους της».

Αναλύοντας τις μέχρι τώρα «μάχες» με την Κηφισιά ανέφερε: «Στους δύο εντός έδρας αγώνες μας κερδίζαμε με διαφορά 4 πόντων στο 30’, πριν ξεσπάσουμε στο τέλος, ενώ πρόσφατα στο Ζηρίνειο κερδίσαμε με ένα σερί 8-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Όλα αυτά δείχνουν ότι στην αναμέτρηση του Σαββάτου πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ξεκινώντας όπως πάντα από την άμυνα. Στόχος μας είναι σαφώς να τελειώσουμε την υπόθεση – πρόκριση, ώστε να μη χρειαστεί τρίτος αγώνας».

To Top