ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Δεν περιμένω κάποιον να μας σώσει, αλλά να μας βοηθήσει”

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και αναφέρθηκε και στον Ζερμέν Τέιλορ και στην απόδοση του Τζάστιν Τζάκσον.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε αρχικά: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, κάθε νίκη είναι σημαντική. Η Πάτρα ήταν επικίνδυνος αντίπαλος γιατί είχε το κίνητρο της επιβίωσης. Έχουμε πλέον την δυνατότητα να προπονούμαστε καλύτερα και να ξεκουραζόμαστε. Είχαμε καλά διαστήματα σήμερα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε και κάποια κενά και γι’ αυτό το σκορ είχε αυτή την εξέλιξη. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε καθαρά. Συγκεντρωνόμαστε πλέον στα δύο τελευταία ματς, για να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα και να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Καλή συνέχεια στην Πάτρα και τον Θανάση (Σκουρτόπουλο)”.

Για την προσθήκη του Ζερμέν Τέιλορ είπε: “Δεν περιμένω κάποιον να μας σώσει, αλλά να μας βοηθήσει. Αν δείξει ότι μπορεί να μας βοηθήσει, θα του δοθεί ο χώρος και θα παίξει για την ομάδα. Θα δούμε πως θα εντάξουμε τα συστατικά του, είναι δύσκολη κατάσταση αυτό το πήγαινε – έλα, γίνεται για πολλοστή φορά φέτος. Έχουμε την εμπειρία, θα το κάνουμε άλλη μια φορά…”.

Για την απόδοση του Τζάστιν Τζάκσον σχολίασε: “Κυρίως έχει να κάνει με τον εαυτό του στο κομμάτι της εμπειρίας και της νοοτροπίας και προσπαθούμε να δουλέψουμε στο μυαλό του. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Σίγουρα έχει να κάνει με τον αντίπαλο, αλλά κυρίως έχει να κάνει με τον ίδιο. Σήμερα ήταν πολύ καλός”.

To Top