ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σκουρτόπουλος: “Οργανωμένη και σκληρή ομάδα ο Άρης παρά τις απώλειες των ξένων”

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει ήδη στο μυαλό του τα δύο επόμενα παιχνίδια του Απόλλωνα στα οποία θα κριθεί και η παραμονή της ομάδας του.

Μετά τον αγώνα τόνισε: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι εξαρχής. Ο Άρης είναι –  παρά τις απώλειες των ξένων του – οργανωμένη και σκληρή ομάδα και είναι δύκολο να ανταποκριθείς στο physical παιχνίδι του. Για μας είχαμε πει ότι το πιο κρίσιμο κομμάτι του αγώνα για να μείνουμε κοντά θα ήταν το ριμπάουντ, αλλά δεν το κάναμε. Τα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη έδωσαν δεύτερη και τρίτη ευκαιρία και είναι δύσκολο για εμάς να παίξουμε συνεχόμενες άμυνες” και πρόσθεσε: “Κάναμε μια αξιοπρεπή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, μειώσαμε τη διαφορά, βγάλαμε συνεργασίες και το θετικό είναι ότι επιστρέφει στην ομάδα ο Μπάβτσιτς. Λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του δεν μας είχε βοηθήσει μέχρι τώρα, δεν ήταν καν παρών…”.

Καταλήγοντας επεσήμανε: “Το μυαλό μας είναι πλέον στο επόμενο παιχνίδι με την Κύμη. Έχουμε δύο δυνατότητες για να σωθούμε, θα διεκδικήσουμε την πρώτη, να κερδίσουμε εκεί και να έχουμε τελειώσει μια δύσκολη και προβληματική χρονιά” και αναφέρθηκε και στον Άρη: “Έχει μπει σε μια δύσκολη φάση λόγω της έλλειψης των ξένων του. Ελπίζω να αναπληρώσει το κενό το παιδί που θα έρθει και να πετύχει τους στόχους της η ομάδα του Άρη”.

To Top