Πρίφτης: “Η συμφωνία για την αλλαγή σελίδας θα δημιουργήσει άλλες προοπτικές”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, τονίζοντας ότι θα είναι πολύ θετικό για τον Άρη να μπει σε μια νέα εποχή διότι θα δημιουργήσει άλλες προοπτικές και υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο τεχνικός των κίτρινων είπε για το παιχνίδι: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ συγκεντρωμένος και ενεργοποιημένος, κάτι λογικό μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρωλίγκα. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε όμως ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο. Προδοθήκαμε από την επίθεση μας. Ήμασταν πολύ άστοχοι και είχαμε κακή λειτουργία. Ενώ υπήρχαν ανοικτές πάσες και σουτ, δεν τα βλέπαμε, γιατί είχαμε πίεση πάνω στην μπάλα. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα δρόμο για το πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για την μέτρια απόδοση του Βεζένκοφ στα δυο τελευταία  παιχνίδια υποστήριξε: «Σίγουρα ο τραυματισμός του, τον επηρέασε. Είναι οι άμυνες που αντιμετωπίζει, όπως και η μέρα στην οποία θα βρεθεί. Το παιχνίδι του στηρίζεται πολύ στο μακρινό σουτ και εξαρτάται σε τι μέρα θα βρεθείς. Είναι η βάση μας και εξαρτόμαστε αρκετά από την απόδοση του. Στα Τρίκαλα η ομάδα κατάφερε να κερδίσει παρά το γεγονός οτι δεν είχε καλά ποσοστά. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι σίγουρα πιο δυνατός από τα Τρίκαλα”.

Για το κακό δεύτερο δεκάλεπτο του Άρη ανέφερε: «Έχει να κάνει με την έντονη άμυνα πάνω στην μπάλα, στο πικ εν ρολ. Ενώ υπήρχαν παίκτες στην αδύναμη πλευρά, ήταν τόσο έντονη η πίεση που δεν μπορούσαμε να φτάσουμε την μπάλα εκεί».

Σε ερώτηση για την, όπως όλα δείχνουν, αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ σχολίασε: «Είναι πολύ θετικό αν ολοκληρωθεί όλο αυτό στο 100%. Θα είναι θετικό για την ομάδα, στην δύσκολη καμπή που βρίσκεται. Θα δημιουργήσει και άλλες προοπτικές. Προσπαθούμε να μην ασχολούμαστε πολύ με αυτό, αλλά με την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αναμένουμε. Είναι ευχάριστο πάντως. Θα είναι καλό για τον Άρη και το μπάσκετ γενικότερα».

To Top