“Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις αναμετρήσεις με τον Άρη και τους τρελούς οπαδούς του!”

Οι αναμνήσεις του Ντούσκο Ιβάνοβιτς από το Παλέ και τις αναμετρήσεις του με τον Άρη όταν ήταν παίκτης της Γιουγκοπλάστικα  είναι πολλές κι όπως σημείωσε δεν ξεχνάει την μεγάλη ομάδα των κίτρινων αλλά και τους φίλους τους.

Ο προπονητής των πράσινων μίλησε πρώτα για το ματς: “Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι παίξαμε πολύ καλή άμυνα και βάλαμε σημαντικά σουτ. Μετράει η νίκη, που είναι σημαντική. Ο Άρης αγωνίζεται πολύ καλά φέτος. Τώρα κοιτάμε μπροστά και ξεκινάμε την προσπάθεια μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Ερωτήθηκε για τις στιγμές που έζησε ως αθλητής στο Παλέ: “Έχω σίγουρα πολλές αναμνήσεις απ΄αυτό το γήπεδο. Οταν αγωνιζόμουν, ο Άρης, η Γιουγκοπλάστικα και Μακάμπι ήταν ίσως οι καλύτερες στην Ευρώπη. Αυτό που θυμάμαι είναι οι φίλαθλοι του Άρη. Ήταν τρελοί! Σε εξέπλητταν όταν έμπαινες στο γήπεδο”.

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε: “Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αλλά όχι και το πρωτάθλημα. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτό το ματς”.

 

To Top