Ριντ: “Είχαμε το κίνητρο, παλέψαμε, αλλά…”

Στα λάθη και στην έλλειψη συγκέντρωσης στάθηκε ο Λαμάρκους Ριντ μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο νεαρός φόργουορντ αναφέρθηκε στο κίνητρο που έδειξε ο αντίπαλος αλλά και στην προσπάθεια που έκαναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του χωρίς όμως αυτό να αποδώσει καρπούς.

«Κάναμε πολλά λάθη. Σίγουρα, δεν είχαμε καλή συγκέντρωση σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που κάναμε» ήταν το πρώτο σχόλιο του αμερικανού παίκτη που συνέχισε λέγοντας:

«Ο Παναθηναϊκός ήρθε εδώ, είχε κίνητρο, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό το στοιχείο νομίζω έκανε την διαφορά. Αποκλείστηκαν από την Ευρωλίγκα από μία πολύ δυνατή ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ και αυτό τους έδωσε ώθηση για να δείξουν ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο σήμερα. Είναι έμπειροι και ξέρουν πώς να κερδίζουν τέτοια παιχνίδια».

Ενώ τέλος δήλωσε: «Είχαμε μεγάλο κίνητρο το δείξαμε στα πρώτα λεπτά, προσπαθήσαμε πολύ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Τα λάθη μας έδωσαν πόντους στον Παναθηναϊκό και όπως ήταν λογικό, λάθη απέναντι σε τέτοιες ομάδες κοστίζουν».

To Top