ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Θυμόμαστε την ήττα στον α’ γύρο, πρέπει να διδαχθούμε από αυτήν”

Ο Δημήτρης Πρίφτης κράτησε χαμηλούς τόνους και ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Κόροιβο και υπενθύμισε μέσα από τις δηλώσεις του την αναγκαιότητα να παρουσιάσει ο Άρης ένα σοβαρό πρόσωπο, κάτι που δεν είχε κάνει στο τέλος του αγώνα του α’ γύρου με αποτελέσμα να χάσει ένα δικό του παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στη γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: “Έχοντας επικεντρώσει πλέον την προσοχή μας μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ετοιμαζόμαστε για μία δυνατή μάχη με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Μία ομάδα η οποία παρά το πρόσφατο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, παραμένει πολύ καλή, με καλό ρόστερ και εμπειρία, επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Θυμόμαστε την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου και πρέπει να διδαχτούμε απ’ αυτήν, παρουσιάζοντας ένα σοβαρό πρόσωπο το οποίο θα μας επιτρέψει να πάρουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα”.

Συνεχίζοντας ανέφερε: “Το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών δε μας αποπροσανατολίζει, αφού κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η συγκέντρωση, η διάρκεια στην άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την εξέλιξη του αγώνα”.

To Top