ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσούπκοβιτς: “Δεν ξεχνάμε, σεβόμαστε και υπολογίζουμε κάθε αντίπαλο”

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τον Κόροιβο, υπογραμμίζοντας πως όλοι μέσα στον Άρη αφενός δεν ξεχνούν την ήττα στην Αμαλιάδα, αφετέρου υπολογίζουν και σέβονται τον Κόροιβο και κάθε αντίπαλο.

Ο Σέρβος φόργουορντ επεσήμανε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: “Είναι ένα παιχνίδι το οποίο απαιτεί μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας. Δεν ξεχνάμε ότι ο Κόροιβος είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που κατάφεραν να μας κερδίσουν στη φετινή σεζόν. Σεβόμαστε και υπολογίζουμε κάθε αντίπαλο κι αυτό είναι ένα από τα κλειδιά για τη μέχρι τώρα πορεία μας. Ο Κόροιβος είναι καλύτερη ομάδα απ’ ότι δείχνουν η βαθμολογική θέση και τα πρόσφατα αποτελέσματά του, πριν από τη νίκη με την Κηφισιά”.

Αναλύοντας τον αγώνα τόνισε ότι “τώρα που τελείωσαν οι υποχρεώσεις μας στο Γιούροκαπ, επικεντρώνουμε όλη την προσοχή μας στην Α1. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση και ο αγώνας με τον Κόροιβο είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παίξουμε την άμυνα που μπορούμε, θα φτάσουμε στην απαραίτητη νίκη”.

To Top