ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Ολλανδική Ντεν Χάαγκ του Ρίτσαρντ Κνόπερ δοκιμάζεται ο Πάππας του Άρη (photo)

Το όνειρο της Ευρώπης κυνηγάει ποδοσφαιριστής του Άρη… Ο νεαρός υψηλόσωμος σέντερ φορ του Άρη (γεννημένος το 2001) Γιώργος Πάππας έχει επιλεχθεί και δοκιμάζεται από αντίστοιχο (Κ17) τμήμα της Oλλανδικής Ado Den Haag στη Χάγη. 

Είναι το δεύτερο ταξίδι του νεαρού στην Ολλανδία αφού προηγήθηκε μια αξιολόγησή του μέσω της εταιρείας που τον εκπροσωπεί Soccer Promo και του μάνατζερ του Σπύρου Μαραθωνίτη.

Όπως ενημέρωσε το σάιτ του ατζέντη: “Στην πρώτη του προπόνηση με την Ado Den Haag ο Γιώργος έμεινε ενθουσιασμένος με τις εγκαταστάσεις, την προπόνηση,την φιλική συμπεριφορά των συμπαικτών του καθώς και με την υποδοχή που του επιφύλαξαν.  Την δεύτερη μέρα ακολουθεί διπλή προπόνηση μεσημέρι και απόγευμα με ενδιάμεσο γεύμα της ομάδας.  Τον παίκτη συνοδεύει η οικογένειά του καθώς και εκπρόσωπος της εταιρείας Soccer Promo η οποία εκπροσωπεί ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές στην Ολλανδία”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής στην Κ17 της Ολλανδικής ομάδας είναι ο Ρίτσαρντ Κνόπερ, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που φόρεσε τη φανέλα Άρη την περίοδο 2002-03.

To Top