Πρίφτης: “Ο Άρης έχει κατεύθυνση και αμυντικογένεια”

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Άρη και μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ποιότητα που έχουν οι κίτρινοι, αναγνωρίζοντας πως υπάρχει στην ομάδα και κατεύθυνση και αμυντικογένεια.

Ο τεχνικός του Ίκαρου είπε πως “ο Άρης έπαιξε πολύ σκληρό αμυντικό παιχνίδι στο όριο του φάουλ σε αθλητικά πλαίσια. Εμείς αγωνιζόμασταν με δύο γκαρντ λιγότερα μετά τα τελευταία γεγονότα. Δεν ανταποκριθήκαμε, δεν προστατεύσαμε τη μπάλα. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά. Η πίεση δημιούργησε συνθήκες κούρασης και μας συνάντησε στο τέλος του παιχνιδιού σε παίκτες κλειδιά για μας και στο τέλος χάσαμε και την ηρεμία μας γι’ αυτό και είχαμε χαμηλή συγκομιδή πόντων. Συγχαρητήρια στον Άρη, έχει γίνει καλή δουλειά. Είναι μια ομάδα με κατεύθυνση, έχει αμυντικογένεια και θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα και στον κόουτς και στον Άρη”.

Ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν πήρε τάιμ άουτ στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Άρης επέστρεψε στο παιχνίδι και απάντησε: “Πολλές φορές στον πάγκο λειτουργείς με το ένστικτο και όχι με κανόνες. Πολλές φορές το ένστικτο κάνει λάθος, κάνει σωστό. Ένστικτο είναι… Δεν μου έφυγε το παιχνίδι, σκεφτόμουν και το τέλος”.

Για το σοκ από την υπόθεση Στρναντ είπε: “Ανθρώπινα μας επηρέασε, χάσαμε δύο μέρες προπόνησης γιατί κλονιστήκαμε συναισθηματικά. Μας έλειψε και ένας δεύτερος παίκτης σήμερα, ήμασταν με -2 γκαρντ. Αυτή είναι η ουσία. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, ο αντίπαλος έπαιξε πάνω σε αυτό και εμείς δεν ήμασταν αρκετοί για να το ξεπεράσουμε”.

 

To Top