ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη οικογένεια και τους χρειάζεται όλους”

Ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει και αύριο ο Άρης να βγάλει στο παρκέ τη δυναμική που βγάζει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, διατηρώντας την λογική που επικρατεί πως από το Παλέ πολύ δύσκολα περνάει αντίπαλος, ανεξαρτήτως της ποιότητάς του.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε αρχικά: “Περιμένουμε ένα αποτελέσμα σήμερα για το αν θα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία. Ίσως να μην έχει βαθμολογική σημασία το παιχνίδι, αλλά η προηγούμενη αναμέτρηση μας πλήγωσε πάρα πολύ. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βέβαια πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο. Είναι πολύ απαιτητικό ματς. Η Αρμάνι είναι μια ομάδα εξαιρετικά ποιοτική που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο Γιούροκαπ και πιστεύω ότι αν δεν το κατακτήσει, θα φτάσει πολύ μακριά, μέχρι το τέλος.

Πόσο διαφορετικά προετοιμάστηκε η ομάδα είπε ότι “δεν κάναμε τίποτα διαφορετικό. Αυτή η καθημερινότητα δεν αλλάζει, γιατί αυτή τη διαδικασία βιώνει η ομάδα κάθε τρεις μέρες. Θέλουμε να παίξουμε καλά. Είμαστε αήττητοι στο γήπεδό μας, θέλουμε αυτό να το διατηρήσουμε και έχουν περάσει πολύ ισχυροί αντίπαλοι να υπάρχει η λογική ότι δύσκολα σπάει η έδρα μας όσο δυνατός κι αν είναι ο αντίπαλος”.

Για την απουσία του Τζεντίλε και την προσθήκη των Καλνιέτις, Σάντερς είπε ότι “ο Τζεντίλε είναι διαφορετικός παίκτες. Ο Σάντερς είναι πολύ δυνατός παίκτης, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ο Καλνιέτις είναι καλός δημιουργός, καλός στη διείσδυση, έμπειρος. Το θέμα είναι η εκτέλεση του πλάνου μέσα στο γήπεδο”.

Για το οικογενειακό κλίμα με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας είπε ότι “ο Άρης είναι πολύ μεγάλη οικογένεια και τους χρειάζεται όλους. Και αυτούς που βοήθησαν στο παρελθόν. Και είναι πολύ σημαντικό ότι η τωρινή διοίκηση το εκτιμά αυτό και αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, γιατί κανείς δεν περισσεύει από την προσπάθεια του Άρη, όσο ισχυρή οικονομικά κι αν είναι η νυν διοίκηση. Η οικογένεια του Άρη πρέπει να είναι συμπαγής και ενωμένη”.

To Top