ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολυτιμότερος ο Χαριτωνίδης! Το δώρο και η αφιέρωση

O Γιάννης Χαριτωνίδης αναδείχτηκε ο MVP της 16ης αγωνιστικής της Volley League που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Ο έμπειρος πασαδόρος του Άρη ήταν ο πρωτομάστορας της νίκης με 3-0 σετ επί του δεύτερου στη βαθμολογία Φοίνικα Σύρου στη Θεσσαλονίκη, η οποία βοήθησε τους «κιτρινόμαυρους» να «ανασάνουν» βαθμολογικά.
Ο 38ρονος είχε να διαχειριστεί υποδοχή στο 37% και μοίρασε πάσες που είχαν 50% αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Έβγαλε καθοριστικές άμυνες, βοήθησε στο μπλοκ – άμυνα και σημείωσε και 6 πόντους από 5/6 επιθέσεις και 1 μπλοκ.

Έτσι, πήρε τη συγκεκριμένη διάκριση για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο.

«Είναι πολύ ωραίο νέο και ένα ωραίο δώρο για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχω κάνει στα γήπεδα της Α1 εδώ και 20 χρόνια. Δεν είχα ξαναβγεί MVP κάποιας αγωνιστικής και, για να είμαι ειλικρινής, πίστευα πως θα σταματήσω την καριέρα μου και δεν θα τα καταφέρω.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου», τόνισε ο ίδιος, ενώ, όταν ρωτήθηκε για το που αφιερώνει τον τίτλο είπε πως τον αφιερώνει στη σύντροφό του και βολεϊμπολίστρια του ΔΑΣΩ, Μαρία Κοτέογλου: «Αφιερώνω τη διάκριση στην ομάδα και στη Μαρία Κοτέογλου, που μου έχει συμπαρασταθεί».

Για τη νίκη επί του Φοίνικα ο Χαριτωνίδης παραδέχτηκε πως: «Παίξαμε καλά, αλλά μας πήγε και το παιχνίδι. Πάντα ο Φοίνικας σε αυτό το γήπεδο δεν παίζει καλά και ποντάραμε σε αυτό. Παίξαμε ψυχωμένα, γιατί θέλαμε τη νίκη μετά από έναν δύσκολο μήνα που το μυαλό μας ήταν στα οικονομικά και στις συζητήσεις με τη διοίκηση.

Να ξέρετε, όμως, πως εάν χάναμε ένα σετ, θα ‘γύριζε’ και ο αγώνας. Αν δεν είχαμε προβλήματα, πιστεύω πως ο Άρης θα διεκδικούσε θέση στην τετράδα. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

MVP: Γιάννης Χαριτωνίδης (Α.Σ.Άρης)

Bασική 7αδα της 16ης αγωνιστικής:

Πασαδόρος: Γιάννης Χαριτωνίδης (Α.Σ.Άρης)
Διαγώνιος: Νίκος Παλέντζας (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)
Λίμπερο: Θάνος Παπαδημητρίου (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)
Κεντρικοί: Ντέιβιντ Λι (ΠΑΟΚ), Τζούλιαν Μπίσετ (ΑΟΠ Κηφισιάς)
Ακραίοι: Μπόζινταρ Τσουκ (Ολυμπιακός), Παναθηναϊκός (Ούγκο Λεόν)

Δεύτερη 7αδα της 16ης αγωνιστικής:

Πασαδόρος: Τσόνο Πέντσεφ (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2013)
Διαγώνιος: Αινείας Τζελάτι (Α.Σ.Άρης)
Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς (ΠΑΟΚ)
Κεντρικοί: Γιάννης Μαδούρας (Γ.Σ.Λαμία), Τζούλιαν Τόρρες (Παναχαϊκή)
Ακραίοι: Χαβιέ Χιμένες (ΠΑΟΚ), Γιάννης Κυριακίδης (Α.Σ.Άρης)

To Top