ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Πάντα υπάρχει ένα πρέπει στις σκέψεις μας” (video)

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έχει στο μυαλό του τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σκέφτεται μόνο την Μπούντουτσνοστ και υπογράμμισε ότι πάντα υπάρχει το “πρέπει” της νίκης στις σκέψεις όλων.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε: “Η Μπούντουσνοστ κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι στο Γιούροκαπ με σχετική ευκολία. Επίσης η νίκη στην Αδριατική Λίγκα (επί της Τσεντεβίτα), δείχνει ότι έχει δυνατότητες σαν ομάδα. Είναι μια ισορροπημένη ομάδα που παίζει με μεγάλη εμπειρία κι εξυπνάδα. Δεν έχει τόσο μεγάλη αθλητικότητα, αλλά οι παίκτες της διαθέτουν εμπειρία κι έχουν ένα καθαρό πλέι μέικερ, έναν οργανωτή από τον οποίο περνάει όλο το παιχνίδι κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. Το κυριότερο είναι ν’ απομονώσουμε να φθείρουμε και να κουράσουμε τον αντίπαλο πόιντ γκαρντ, να μην του επιτρέψουμε να πάρει σωστές αποφάσεις και γενικότερα να μην οργανώσει με τον τρόπο που θέλει το παιχνίδι και βάλει σε αυτό και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του”.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “έχω στο μυαλό μου μόνο το παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ και το έχω περάσει και στην ομάδα αυτό. Νομίζω ότι πρέπει. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε από το ματς που έρχεται και νομίζω ότι δεν επηρεαζόμαστε. Θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι αύριο μετά τις 9 το βράδυ”.

Ρωτήθηκε για το αν υπάρχει το “πρέπει” για τον αυριανό αγώνα και απάντησε: “Πάντα υπάρχει ένα πρέπει στις σκέψεις μας, πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, παρόλο που στο Γιούροκαπ είναι πιο μαζεμένη και λογική η σκέψη μας. Και στο πρώτο παιχνίδι διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος, σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Αναμφίβολα στο γήπεδό μας υπάρχει ένα μεγαλύτερο πρέπει, αλλά θα το διαχειριστούμε με ψυχραιμία, προσπαθώντας να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα”.

To Top