ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, να μπούμε πιο δυνατά” (video)

Για τον Βασίλη Σίμτσακ αυτό που θα πρέπει να αλλάξει αύριο ο Άρης σε σχέση με τον πρώτο αγώνα του στο Γιούροκαπ απέναντι στην Τράμπζονσπορ, είναι η νοοτροπία ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Έλληνας σέντερ υπογράμμισε αρχικά: “Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα, είναι το πρώτο της εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι και εξίσου είναι σημαντικό στη βαθμολογία. Προερχόμαστε από μια ήττα στην Τουρκία και θέλουμε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη νίκη στον όμιλο”.

Αναλύοντας την Μπούντουτσνοστ τόνισε: “Είναι μια ομάδα έμπειρη, που βασίζεται στη δύναμη, στο διάβασμα παιχνιδιού, όχι στην ταχύτητα. Εμείς πρέπει να βάλουμε περισσότερη δύναμη”.

Για το αν ο όμιλος είναι ανοικτός όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της πρεμιέρας σχολίασε: “Έτσι ακριβώς είναι. Δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα αν εξαιρέσεις την Ούνιξ Καζάν, που μπορεί να κατακτήσει την πρωτιά. Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο σημείο. Το ότι χάσαμε με λίγους πόντους στην Τουρκία μπορεί να είναι σημαντικό”.

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα σε σχέση με τον αγώνα στην Τραπεζούντα είπε: “Τη νοοτροπία μας. Μπήκαμε κάπως χαλαρά, διστακτικά. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, όπως κάναμε με τον Αρκαδικό, να εξαρτηθούμε από τη δική μας απόδοση, να μη περιμένουμε τον αντίπαλο να έχει μειωμένη απόδοση”.

Για το αν μπορούν να επηρεάσουν την ομάδα η νίκη επί του Αρκαδικού και το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ είπε: “Ήδη το παιχνίδι με τον Αρκαδικό το έχουμε ξεχάσει. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περιμένει, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο, που είναι κρίσιμο για τη συνέχεια στον όμιλο”.

To Top