ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Στηρίζουμε τους παίκτες, συνεχίζουμε έτσι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε”

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε μετά τον αγώνα την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Σκαϊλάινερς, απέφυγε να τοποθετηθεί για τη  διαιτησία, ενώ τόνισε με έμφαση ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ.

Αρχικά υπογράμμισε ότι: “Κάναμε την προσπάθειά μας. Ήταν πολύ δύσκολο, είχαμε καλή προσέγγιση, τα τέσσερα δεκάλεπτα ήταν καλά, αμυντικά. Χάσαμε τη μάχη των ριμπάoυντ, μας κόστισε. Ήταν αναμενόμενο λόγω των πολλών αλλαγών, προσπαθήσαμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό λίγο πιο στατικό, αλλά θα έπρεπε να το συνδυάσουμε και με καλύτερη επιθετική απόδοση.

Πρέπει να κλείσει εδώ, ο χρόνος είναι πολύτιμος έχουμε δύο ταξίδια και δύο παιχνίδια σε διάστημα πέντε ημερών. Παίζει ρόλο ο τρόπος που παίξαμε, πολλές φορές υπήρχε πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού μέσα στην ρακέτα και πάνω στη μάχη κάναμε φάουλ. Γι’ αυτό είχαν και βολές αυτοί οι δύο (Μπουρούσης – Σίνγκλετον).

Για τον αγώνα με τους Σκαϊλάινερς είπε: “Είναι ομάδα που θα παλέψει γιατί παίζει στο γήπεδό της και θα θέλει να παραμείνει ζωντανή. Έντονο και απαιτητικό ματς, τρέχει στο ανοικτό γήπεδο. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση. Είναι ελπιδοφόρο ότι κάναμε λιγότερα λάθη, είχαμε καλύτερο δίποντο σε σχέση με άλλες φορές και θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό”.

Για την διαιτησία είπε: “Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία, δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί αυτά που θα πω θα προκαλέσουν άλλα παρελκόμενα… Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να εστιάσω σε αυτό που μπορώ, να προσπαθήσω όσο μπορώ να λύσω τα προβλήματα με τους παίκτες. Σε αυτό θα συγκεντρωθώ”.

Για ενδεχόμενες αλλαγές τόνισε: “δεν σκεφτόμαστε κάποια αντικατάσταση αυτή τη στιγμή. Στηρίζουμε τους παίκτες, θα συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Τα αποτελέσματα μας κυνηγούν. Πράγματι υπάρχουν στιγμές που δεν φαινόμαστε συντονισμένοι, αλλά αυτό είναι και θέμα αντιπάλου. Πρέπει να κυριαρχήσουμε στο ματς όσο το δυνατόν περισσότερο σε μεγαλύτερα διαστήματα.

To Top