ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρίφτης στο Γιούροκαπ: “Θα παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε”

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραμένει ρεαλιστής. Στις δηλώσεις που έκανε για τον αυριανό αγώνα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που προκύπτουν για την ομάδα του από την ποιότητα της Αρμάνι, υπογράμμισε ωστόσο ότι όλοι θα παλέψουν όσο πιο σκληρά μπορούν για να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην ιστοσελίδα του Γιούροκαπ: “Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο. Η Αρμάνι είναι μια ομάδα με εξαιρετική ποιότητα και παρουσιάζει ακόμα πιο δυνατή με την προσθήκη του Καλνιέτις και την επιστροφή του Σάντερς”.

Πρόσθεσε πως “από τη δική μας πλευρά θα παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας, που μας δίνουν μεγάλη ώθηση σε κάθε αγώνα. Για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να κρατήσουμε τον αντίπαλο κάτω από τα επιθετικά του στάνταρ. Επίσης, πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, γιατί η Αρμάνι τιμωρεί κάθε λάθος, όπως αποδείχθηκε στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα”.

To Top