ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Φτάσαμε κοντά αλλά να το ξεχάσουμε και να δούμε την ουσία”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ευχαρίστησε τον κόσμο, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και… άφησε ήδη τον συγκεκριμένο αγώνα, γιατί ο Άρης πρέπει να πετύχει τον στόχο του στις επόμενες δύο αγωνιστικές, να εξασφαλίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “έγινε ωραίο παιχνίδι, ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε κακό πρώτο ημίχρονο επιθετικά αλλά αρκετά καλό αμυντικά. Στο δεύτερο μέρος κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, είχαμε καλό μακρινό σουτ και αυτό μας έδωσε μια ώθηση. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε μεμονωμένες φάσεις, σε φάσεις εμπειρίας.

Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από μας σαν ρόστερ και σαν εμπειρία. Είναι πολύ καλό που μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο γήπεδό μας έτσι. Συμβαίνει συχνά αυτό και μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες, φτάσαμε κοντά”.

Πρόσθεσε πως “πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό και να δούμε την ουσία που είναι μία νίκη στα επόμενα δύο ματς για να εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση χωρίς να κοιτάμε αποτελέσματα άλλων και από εκεί και πέρα να δούμε τη διασταύρωσή μας στα πλέι οφ”.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε επίσης: “Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την μεγάλη υποστήριξή του και τη συνεισφορά του σε ότι κάνουμε στο παρκέ”.

Ρωτήθηκε για το διάστημα που ο Άρης έμεινε χωρίς καλάθι στο τέλος και απάντησε: “Αν παίζαμε για 40 λεπτά εξαιρετικά, θα κερδίζαμε. Υπάρχει και ο αντίπαλος και ο συγκεκριμένος με τον τρόπο που παίζει άμυνα είναι δύσκολο να οργανωθείς και να διαβάσεις αυτό που προκύπτει και εκεί η εμπειρία παίζει ρόλο όπως και η κούραση”.

To Top