ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουάιτ: “Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, μπορούμε να τους κοντράρουμε στα πλέι οφ”

Ο Οκάρο Γουάιτ ήταν ο παίκτης που άλλαξε τον ρου του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και μπορεί ο Άρης να ηττήθηκε σήμερα αλλά για τον Αμερικανό φόργουορντ στα πλέι οφ τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

Ο Γουάιτ τόνισε πως “έγινε πολύ σκληρή μάχη μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν για κάτι στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός  ήταν κάπως καλύτερος στο τέλος και γι’ αυτό έφτασε στη νίκη…” και πρόσθεσε: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσα να ευστοχήσω, αλλά στα αποδυτήρια οι συμπαίκτες και οι προπονητές με στήριξαν και μου είπαν να συνεχίσω να σουτάρω. Τα σουτ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο κρίσιμο σημείο που ξεφύγαμε με πέντε πόντους δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Έτσι είναι το μπάσκετ, κάποια σουτ θα μπουν, κάποια όχι”.

Ρωτήθηκε αν ο Άρης θα μπορέσει να κοντράρει στα πλέι οφ τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό και απάντησε: “Το πιστεύω απόλυτα. Με τον Παναθηναϊκό εδώ έγινε ένα κλειστό παιχνίδι και χάσαμε πάλι στο τέλος. Με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας ήταν πάλι κλειστό το παιχνίδι, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε στα πλέι οφ”.

To Top