Πρεμιέρα για τον μπασκετικό Άρη, κόντρα σε Φιλαθλητικό και απουσίες!

Ο ελλιπής Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (17.00) τον νεοφώτιστο στην Α2 Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου. Θεωρητικά οι κίτρινοι ακόμα και με απουσίες δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, όμως γνωρίζουν όλοι μέσα στην ομάδα πως η θεωρία από την πράξη απέχει… χιλιόμετρα και γι’ αυτό άπαντες είναι προσηλωμένοι στον στόχο.

Βάσει των όσων ισχύουν μέχρι τώρα ο Άρης δεν μπορεί να έχει στην σύνθεσή του για τον σημερινό αγώνα τον Τσέιζ Σάιμον και τον Οράιον Άουτερμπριτζ. Στους δύο Αμερικανούς δεν εκδόθηκαν δελτία από την ΕΟΚ χθες, θα γίνει προσπάθεια να επιτευχθεί σήμερα κάτι τέτοιο ώστε να τεθούν στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Πέρα από αυτές τις δύο απουσίες, ο τεχνικός του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους τραυματίες Ζήση Σαρικόπουλο και Αλέξανδρο Βεζένκοφ, οι οποίοι πάντως ακολούθησαν την αποστολή στην Αθήνα. Παρών στον αγώνα θα είναι ο Κλιφ Κόλιμον, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε, όπως επιβεβαίωσε η ελληνική ομοσπονδία.

Ο Φιλαθλητικός είναι ομάδα που θυμίζει πολύ τους Αμπελόκηπους της δεκαετίας του ’90. Ανέβηκε πολύ γρήγορα και συνεχόμενα τις κατηγορίες, από τα τοπικά της Αθήνας μέχρι και την Α2 και διαθέτει ένα νεανικό και αρκετά ιδιαίτερο σύνολο με τρεις έγχρωμους Έλληνες! Ξεχωρίζουν τα αδέλφια Αντετοκούμπο, Θανάσης και Γιάννης, που κατάγονται από τη Νιγηρία. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Άρη ο Φιλαθλητικός, ειδικά αν υπάρχουν αυτές οι απουσίες από το ρόστερ των κίτρινων, κάτι που σημαίνει ότι… απαγορεύεται να υποτιμήσει κανείς τον αντίπαλο.

 

To Top