ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα με το… δεξί στα πλέι οφ θέλει ο Άρης, για να επιστρέψει στην 5η θέση! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Έπειτα από τρεις μήνες, το ποδόσφαιρο επιστρέφει και πάλι στην καθημερινότητα του κόσμου! Πρεμιέρα των πλέι οφ σήμερα (PRESSARIS, NS2, 21:30), με τον Άρη να υποδέχεται στο άδειο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον ΟΦΗ, με στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η πανδημία του κορωνοϊού, κράτησε τις ελληνικές ομάδες περισσότερο από τρεις μήνες μακριά από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ οι επιπτώσεις του είναι ακόμα εμφανείς, καθώς όλα τα ματς -προς το παρόν- θα γίνουν χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Στόχος του Άρη στη διαδικασία των πλέι οφ, είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί, καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη με την συμμετοχή του ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο σημερινό ματς, με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, επιστρέφει στην 5η θέση, την οποία έχασε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμος με τους Κρητικούς, στους 34 βαθμούς.

H αποστολή του Άρη:

Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Fran Velez, Hugo Souza, Bruno Gama, Lucas Sasha, Larsson, Mancini, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Η πρώτη αποστολή του Άρη μετά την καραντίνα και ενόψει των πλέι οφ, ανέδειξε τις περιπτώσεις Ντιγκινί, Σούντγκρεν, Ντουάρτε.

Για τους δυο πρώτους, ο αποκλεισμός είχε να κάνει με την επιλογή του Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει εκτός 20αδας του δυο ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα, η παρουσία του Ντουάρτε σε αυτήν προφανώς και αποτελεί ένα μήνυμα για τον Ολλανδό, ο οποίος συμμετείχε στις ομαδικές προπονήσεις και ζήτησε να έχει την ευκαιρία του. Το αν θα αγωνιστεί ή όχι είναι επίσης θέμα Ένινγκ.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από τον σύνδεσμο Αρκαδίας ορίστηκε πρώτος διαιτητής στο ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (Σάββατο, 21.30).

Στο πλευρό του Διαμαντόπουλου θα είναι οι Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζκύνθου) και 4ος ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

Στο VAR θα βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και βοηθός του ο Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου).

To Top