ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχική ενδεκάδα: Οι σίγουροι του Ένινγκ και η απόφαση για Βέλεθ στα χαφ

Ο Μίχαελ Ένινγκ είχε να διαχειριστεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη για τον σημερινό αγώνα, μία βέβαιη απουσία, αυτή του Χαβιέ Ματίγια.

Ο Ισπανός μέσος είχε αποβληθεί στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι έτσι θα απουσίαζε από το επόμενο επίσημο ματς, που τόσο πριν την διακοπή, όσο και τώρα είναι ο αγώνας με τον ΟΦΗ.

Το κενό του έμπειρου Ίβηρα μέσου, θα καλύψει όπως φάνηκε τις τελευταίες μέρες, ο συμπατριώτης του Φραν Βέλεθ, παρότι φύση και θέση, κεντρικός αμυντικός.

Από τις δοκιμές του Ένινγκ, φάνηκε πως ο Βέλεθ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ίδιου, καθώς η… λογική έλεγε πως θα αγωνιστεί ο Αμπού Μπα, όμως ο Γερμανός δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μαζί του πριν την διακοπή. Από εκεί και πέρα, ο Τόνσο που έχει παίξει στο παρελθόν, λόγω ενοχλήσεων είχε χάσει αρκετές προπονήσεις τελευταία, ενώ δεν προχώρησαν οι επιλογές των Μπακούτση-Σόουζα.

Με τον δεύτερο, ωστόσο, να αγωνίζεται σήμερα βασικός εφόσον ο Βέλεθ παίξει στα χαφ. Είτε ο Πορτογάλος θα είναι στο πλευρό του Δεληζήση, είτε δεξιά στην άμυνα, για να έρθει ο Λίντσει Ροζ στα στόπερ. Αριστερά στην άμυνα θα είναι ο Κόρχουτ, με τον Κουέστα στο τέρμα.

Στην επίθεση, η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπράουν Ιντέγε, δεν αλλάζει, με τους Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Λάρσον και Γιάννη Φετφατζίδη, από τα αριστερά προς τα δεξιά.

 

To Top