Πρεμιέρα στο Αλεξάνδρειο με τον Απόλλωνα

Στην πρώτη του παρουσία στο Αλεξάνδρειο έπειτα από τρία χρόνια, ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο, Τρίτη, στις 20:00 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν. Εντός της εβδομάδας οι «κίτρινοι» θα μεταβούν στην Αθήνα καθώς έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη και την Παρασκευή δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Περσιανλής, θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση της αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του και να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα ενόψει και της συμμετοχής της ομάδας σε ένα δυνατό φιλικό τουρνουά που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα στη Σερβία.

Ο μάνατζερ της ομάδας και αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρης, Κώστας Ευθυμιάδης, μιλώντας στο PRESSARIS έδειξε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Διαθέτουμε ένα αξιόλογο και αξιόμαχο σύνολο το οποίο εδώ και ενάμιση μήνα προπονείται πολύ σκληρά. Είναι πολύ σημαντικό το ότι οι προσθήκες παικτών έγιναν νωρίς, πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να παρουσιάσουμε από τώρα ένα ομοιογενές σύνολο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική και στα φιλικά που πρόκειται να δώσει αλλά και στις επίσημες υποχρεώσεις της».

To Top