Πρεμιέρα στο Europa League, στην Σλοβενία δοκιμάζεται ο ΠΑΟ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μετά το Champions League, τη σκυτάλη στην αγωνιστική δράση λαμβάνει το Europa League με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στη Σλοβενία με αντίπαλο τη Μάριμπορ. Σε αυτό το παιχνίδι πάμε με το «Χ» στο ημίχρονο σε απόδοση 2.05 στην Bwin ποντάροντας 35€.

Στις προτάσεις της ημέρας τώρα στα «Μονά» με 40€ ξεχωρίζει το over 2.5 στον αγώνα Ντνίπρο – Αϊντχόφεν που παίζεται σε απόδοση 1.90 στην StanJames και το «Διπλό» Draw No Bet  στον αγώνα Ουντινέζε – Ανζί που πληρώνει 1.90 στην StanJames. Στις «Μπόμπες» με 40€ επιλέξαμε το 1Χ της Χαποέλ Τελ Αβίβ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε απόδοση 2.23 στην 12Bet.

Στα «Μονά» υπάρχουν ακόμα δύο σημεία. Συγκεκριμένα με 35€ πάμε με το under 2.5 στον αγώνα Φενερμπαχτσέ – Μαρσέιγ που προσφέρεται σε απόδοση 1.75 στην BetVictor και με 30€ με το over 2.5 στην αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Μόλντε που παίζεται σε απόδοση 2.00 στην StanJames.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει τρία παιχνίδια σε σύστημα 3-4 (4 στήλες x 12€ και συνολικό ποντάρισμα 48€).

Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor:

ΑΕΛ Λεμεσού – Γκλάντμπαχ 1 DNB (2.42)

Γιουνγκ Μπόις – Λίβερπουλ Χ (3.30)

Τβέντε – Αννόβερο 1 (2.10)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top