Τελειώνει με Σκορδίλη, διαπραγματεύσεις με Πάουνιτς

Η υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη έχει μπει στην τελική της ευθεία. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει τον προτεινόμενο διακανονισμό της ΚΑΕ Άρης και έτσι κλείνει μια πολύ δύσκολη υπόθεση για τους κίτρινους. Για να αρθεί όμως το απαγορευτικό, θα πρέπει να λυθεί και το θέμα του Ιβάν Πάουνιτς.

Είναι και αυτή η υπόθεση σε καλό δρόμο, όμως δύσκολα θα τελειώσει μέχρι αύριο, ώστε να μπορέσει η ομάδα να χρησιμοποιήσει Αμερικανούς στο ματς με το Περιστέρι. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Ουσιαστικά ανταλλάσουν προτάσεις και όρους στον διακανονισμό της οφειλής που υπάρχει προς τον Σέρβο γκαρντ. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί και σε αυτή την υπόθεση η “χρυσή τομή”, αλλά αυτό θα γίνει πολύ δύσκολα μέσα στο επόμενο 24ωρο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα προλάβει η ΚΑΕ να ενημερώσει την FIBA και αυτή με τη σειρά της την ΕΟΚ, για να εκδοθούν δελτία στους Κλιφ Κόλιμον, Τσέιζ Σάιμον και Οράιον Άουτερμπιτζ.

Κατά πάσα πιθανότητα οι κίτρινοι θα αγωνιστούν με την ίδια σύνθεση που αγωνίστηκαν με τον Φιλαθλητικό και κόντρα στο Περιστέρι, ομάδα που δεν έχει ξένους παίκτες.

To Top