Πρεμιέρα (19.00) στο βόλεϊ με Νίκη Αιγινίου – Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μίκρα!

Το πρωτάθλημα βόλεϊ ξεκινάει και ο κόσμος οφείλει να είναι δίπλα και σε αυτό το τμήμα, το… άκρως ελληνικό, στην προσπάθεια που θα κάνει να έχει μια πορεία ανάλογη του ονόματος και της ιστορίας του στο άθλημα. Οι κίτρινοι υποδέχονται σήμερα (19.00) στη Μίκρα την Νίκη Αιγινίου και θέλουν να δουν κόσμο στις κερκίδες!

Οι παίκτες και ο τεχνικός, Γιώργος Γιάτσης κάλεσαν τους οπαδούς της ομάδας μέσα και από επίσημη πρόσκληση στο σάιτ του Ερασιτέχνη: “Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τη Νίκη Αιγινίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 19:00 στο γήπεδο της Μίκρας. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ. Στην είσοδο θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας του Α.Σ. ΑΡΗΣ αξίας 25 ευρώ”.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάτση, καθώς όσοι ήταν τραυματίες το περασμένο χρονικό διάστημα, πρόλαβαν να αποθεραπευθούν και θα είναι σήμερα παρόντες.

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης, βασικός πασαδόρος των κίτρινων μέσα από το blog του στο PRESSARIS τόνισε μεταξύ άλλων πως “σε αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζονται λόγια, αλλά η προσπάθεια στο παρκέ για να πάρουμε την πρώτη νίκη και να ξεκινήσουμε τη δύσκολη προσπάθειά μας.

Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και υποσχόμαστε σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τον ευχαριστήσουμε. Γνωρίζουμε ότι η φετινή σεζόν γενικότερα για τον σύλλογο είναι εξαιρετικά δύσκολη και θέλουμε να δώσουμε μια ευχάριστη νότα μέσα από το βόλεϊ”.

 

To Top