Στεφανίδης στο PRESSARIS: «Είδα τις επιταγές Κόκε, ο Άρης έχει διοίκηση, πρόβλημα τα χρέη για το Πρωτοδικείο»

Ο Πάνος Στεφανίδης μέλος της διοικούσας επιτροπής των κίτρινων μίλησε με αφορμή το θέμα των επιταγών Κόκε στο PRESSARIS, δίνοντας το στίγμα των σκέψεων του σε κάποια από τα καυτά θέματα του Άρη.

Σε ότι αφορά το θέμα των επιταγών αξίας 650.000 ευρώ και τις απορίες που δημιουργήθηκαν στον κόσμο μετά την επιστολή του Ισπανού στη ΦΙΦΑ για 40.000 ευρώ, τόνισε με έμφαση: «Τις επιταγές τις έχω δει. Είδα τις φωτοτυπίες και το συμφωνητικό λύσης της συνεργασίας που έγινε τον Απρίλιο του 2011 ανάμεσα στον παίκτη και τον σύλλογο. Τη Δευτέρα θα δω τις πρωτότυπες. Γνωρίζω ότι υπάρχουν».

Για την κριτική ότι δεν… υπάρχει διοίκηση στον Άρη σχολίασε: «Κάνετε λάθος… Ο Άρης έχει διοίκηση. Είναι αυτή που εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, που φρόντισε να έχει η ομάδα παίκτες, να κατέβει στο πρωτάθλημα, να τακτοποιεί δεκάδες υποχρεώσεις, να διαχειρίζεται κρίσεις όπως αυτή με τον προπονητή τελευταία».

Στο ερώτημα εάν θα συμμετέχει ο ίδιος σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου είπε: «Είναι πρόβλημα τα χρέη που δημιουργήθηκαν. Δεν είναι χρέη δικά μας, δεν μπορούμε να επωμιστούμε και να βάλουμε σε κίνδυνο ακόμη και τα παιδιά μας».

Στο θέμα του προπονητή ήταν κατηγορηματικός: «Πρέπει να σταματήσει αυτή η προπονητολογία. Ήδη έκανε κακό στην περίπτωση Κατσαβάκη. Πού είναι όλοι αυτοί που μιλούσαν για προπονητές που θα είναι καλύτεροι αυτού που είχαμε; Ο Άρης αναζητεί την καλύτερη λύση. Εφόσον δεν προκύψει κάτι καλύτερο που να μπορεί να κάνει τη διαφορά, είναι προτιμότερο να στηριχθούμε στα δικά μας, τον Νίκο Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή».

To Top