«Πρεσβευτής» του Άρη ο Φατί

Εκπροσώπηση στα βραβεία της φετινής Σούπερ Λίγκας θα έχει ο Άρης, αφού ο Ρίκι Φατί επελέγη στην καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος και θα παραστεί στην σχετική εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη (03/05).

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Τα βραβεία Nova Super League 2012, που διοργανώνονται για τρίτη χρονιά, θα απονεμηθούν την Πέμπτη (03/05) στις 21:00, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, με τους «κίτρινους» να έχουν τον δικό τους «πρεσβευτή» σ’ αυτήν.

Θα πρόκειται για τον Ρίκι Φατί, ο οποίος επελέγη στην κορυφαία 18άδα του πρωταθλήματος, βάσει των συμμετοχών του στην καλύτερη ενδεκάδα καθεμίας από τις 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έτσι όπως αυτή προέκυπτε από την εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» του συνδρομητικού καναλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης θα έχει εκπροσώπηση στην καλύτερη 18άδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αφού πέρσι είχε επιλεγεί σ’ αυτήν ο Ντάρσι Νέτο και πρόπερσι ο Μέχντι Ναφτί.

Βραβεία δίνονται επίσης στις κατηγορίες «πολυτιμότερος παίκτης», «καλύτερος προπονητής» και «καλύτερο γκολ» και οι διακριθέντες προκύπτουν βάσει ανοιχτής ψηφοφορίας που ξεκινάει με τη λήξη του πρωταθλήματος και ολοκληρώνεται δύο ώρες πριν από την έναρξη της τελετής απονομής των βραβείων.

To Top