«Χαιρέτησε» ο Καραγεωργίου

Άνεργος είναι και επίσημα από σήμερα ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, έπειτα από 6,5 χρόνια παρουσίας στο Ηράκλειο, λόγω του υποβιβασμού της μέχρι πρότινος ομάδας του στη Β’ Εθνική.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Νίκος Καραγεωργίου είπε, μεταξύ άλλων: «Ημερολογιακά αυτές τις 7 σεζόν υπήρξαν καλές και κακές στιγμές. Όλοι τα ζήσαμε και εξακολουθούμε να τα ζούμε. Ήταν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μας, άσχετα αν το επίπεδο δεν ήταν όπως του Παναθηναϊκού ή του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκα σαν ποδοσφαιριστής.
Η τελευταία χρονιά δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε. Είχαμε περισσότερες απαιτήσεις, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και οι ευθύνες βαραίνουν εμένα. Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη και βλέποντας πως δεν πέτυχε αυτό το εγχείρημα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα για το καλό του συλλόγου».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, τόνισε: «Ο Νίκος Καραγεωργίου προσέφερε πολλά, Το όνομα του συνδέθηκε με την άνοδο του Εργοτέλη στην Α’ Εθνική. Τον ευχαριστούμε για όσο προσέφερε και θα είναι ένας πολύ καλός φίλος πάντα του Εργοτέλη. Μπορεί και ο ίδιος να θεωρεί τον εαυτό του Κρητικό. Το τέλος με τον Νίκο, ήταν και είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Αποφασίσαμε από κοινού πως είναι καλύτερο για όλους να τερματίσουμε την συνεργασία μας».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα διεκδικήσει την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, προμηνύοντας αποκαλύψεις: «Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει πολλές απορίες. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως είμαι εδώ. Να έχετε υπόψιν πως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας δεν τέλειωσε ακόμα για τον Εργοτέλη! Να μου επιτρέψετε να μην πω περισσότερα. Σε λίγες μέρες σε μια νέα συνέντευξη Tύπου θα πούμε περισσότερα».

To Top