ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προανήγγειλε αλλαγές στην Τούμπα ο Μάντζιος, οι σκέψεις του και τα διλήμματα για την ενδεκάδα…

Με αλλαγές αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο στο γήπεδο της Τούμπας, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Άρης με μοναδικό στόχο τη νίκη, μετά από πέντε σερί ισοπαλίες στην συγκεκριμένη έδρα, για πρωτάθλημα, αλλά και Κύπελλο.

Ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς έχει διαπιστώσει πως αρκετοί παίκτες του, έχουν εμφανίσει σημάδια κόπωσης.

Αρχικά, όσον αφορά το τέρμα, ο Κουέστα δύσκολα θα χάσει την θέση του, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Μπεναλουάν με τον Ροζ αναμένεται να είναι βασικοί, καθώς ο Δεληζήσης (που εκτός απροόπτου) θα είναι στην αποστολή, ίσως προτιμηθεί να μην ξεκινήσει βασικός, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε και με γνώμονα πως υπάρχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στα δύο άκρα της άμυνας, ο Σούντγκρεν αναμένεται να είναι βασικός στα δεξιά, με τον Γκάνεα ή τον Σάκιτς να διεκδικούν την θέση αριστερά. Στα χαφ, ο τραυματισμός του Τζέγκο, έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, με το δίδυμο να είναι οι Σάσα-Ματίγια.

Στην επίθεση, ενδεχομένως, να υπάρξουν αλλαγές, καθώς όλα είναι ανοιχτά για τις τέσσερις θέσεις. Στην κορυφή της επίθεσης, αν δεν αγωνιστεί ο Μάνος θα παίξει ο Μαντσίνι, ενώ πολλές είναι οι πιθανότητες για τον Σίλβα να ξεκινήσει βασικός.

 

To Top