Προβάδισμα στη Γιουβέντους με νίκη 2-1 επί της Ρεάλ

Από τον Μοράτα με αγάπη (για να παραφράσουμε το γνωστό άσμα «inamorata»), από τον Τέβες έτσι… απλά. Η Γιουβέντους με τους προαναφερθέντες πρωταγωνιστές και σκόρερ επικράτησε 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης σ’ έναν «γεμάτο» ημιτελικό στο Juventus Stadium και πήρε το – έστω και μικρό – προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε με κεφαλιά από σέντρα του Χάμες ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά το 4ο γκολ του ενάντια στη Γουβέντους – τόσα, τα περισσότερα από κάθε άλλον, ενάντια στη «μεγάλη κυρία» έχουν πετύχει στο Champions League μόνο οι Γκιγκς και Σουκούρ – δεν ήταν αρκετό για να αποφευχθεί η ήττα.

Ο πρώην που την… πλήγωσε

Μόλις στο 8′ ο Μοράτα σκόραρε από κοντά, όταν και πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Κασίγιας σε σουτ του Τέβες. Ο Κριστιάνο ισοφάρισε στο 27′, ενώ ο Τέβες με πέλαντι που κέρδισε ο ίδιος από τον Καρβαχάλ έκανε το (όπως αποδείχτηκε) τελικό 2-1 στο 57′ .

ΣΚΟΡΕΡ: 8′ Μοράτα, 57′ πεν. Τέβες – 27′ Ρονάλντο

ΔΟΚΑΡΙΑ: 41′ Χάμες

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Στουράρο (64′ Μπαρτσάλι), Τέβες (86′ Περέιρα), Μοράτα (78′ Γιορέντε)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Χάμες, Μπέιλ, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Ίσκο (63′ Ερνάντες)

Πηγή: sentragoal.gr

To Top