Το “ταμείο” της τεχνικής ηγεσίας: Η εμφάνιση, το αποτέλεσμα, το ματς με την Καβάλα και οι… άλλοι

Υπό άλλες συνθήκες θα υπήρχε απολύτως δικαιολογημένη… γκρίνια για την εμφάνιση των παικτών του Άρη στην Αλεξανδρούπολη.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα ωστόσο, αλλά και η αγωνία που υπάρχει για την άνοδο, αφήνουν σε δεύτερη μοίρα την εμφάνιση. Το κυριότερο για τον Άρη αυτής της περιόδου είναι να κερδίζει ένα-ένα τα παιχνίδια και να… περιμένει αυτό το πολυπόθητο στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού.

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το ρεπό με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να κάνει το δικό του “ταμείο” για το παιχνίδι της Αλεξανδρούπολης με τον τοπικό Εθνικό.

“Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που δείξατε. Κρατάμε ωστόσο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς“, τόνισε αρχικά ο 58χρονος τεχνικός για να αναφερθεί στη συνέχεια στα στάνταρ που ο ίδιος θέλει να έχουν οι παίκτες του, έστω κι αν απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε: “Θέλω τα στάνταρ απόδοσης όλων στην ομάδα να είναι υψηλά. Όπως στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και ακόμα περισσότερο…”.

Έπειτα έκανε μία μικρή αναφορά στο παιχνίδι με την Καβάλα, αλλά και στους… άλλους: “Το μυαλό μας πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένο στο ματς με την Καβάλα. Θέλουμε μόνο νίκη σε αυτό το παιχνίδι”, είπε χαρακτηριστικά για να ολοκληρώσει την ομιλία του: “Εμείς ας κάνουμε το καθήκον μας και αφήστε τους άλλους να κάνουν ότι θεωρούν καλύτερο για τον εαυτό τους…”.

To Top