ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προβάρει φανέλα βασικού ο Ματέο Γκαρσία, τον εμπιστεύεται απόλυτα ο Μάντζιος!

Μέρα με τη μέρα ο Ματέο Γκαρσία νιώθει όλο και πιο έτοιμος για να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, με τον Άκη Μάντζιο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στις προπονήσεις μέχρι στιγμής.

Ο Αργεντινός αν και με μόλις δύο προπονήσεις, είχε αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας πως απλά χρειαζόταν λίγο χρόνο για να βρει τον ρυθμό του. Το περιβάλλον για τον ίδιο ήταν γνωστό από την αρχή, άρα δεν υπήρχε ιδιαίτερο θέμα προσαρμογής, ωστόσο το 2020 δεν κύλησε ιδανικά για τον 24χρονο εξτρέμ.

Την τελευταία εβδομάδα η απόδοσή του στις προπονήσεις είναι συνεχώς ανοδική, κάτι που αναγκάζει τον Άκη Μάντζιο να σκέφτεται ήδη διαφορετικά σε ότι έχει να κάνει το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Έλληνας προπονητής βλέπει την συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία πολύ καλή ευκαιρία να ρίξει στην μάχη από την αρχή τον Ματέο Γκαρσία προκειμένου να ψυχολογικά να τον ανεβάσει πολύ και μπόλικο χρόνο συμμετοχής να του δώσει, κάτι που έχει ανάγκη ο Αργεντινός.

Η εμπιστοσύνη, άλλωστε, που έχει ο ίδιος προς το πρόσωπο του Ματέο είναι δεδομένη, διότι ξέρει πως πέρα από την μεγάλη του ποιότητα ως παίκτης, έχει και την νοοτροπία που θέλει ο ίδιος απ΄όλους τους ποδοσφαιριστές του, συν του ότι είναι τακτικά πάντα σωστός.

To Top