ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τον πρώτο λόγο οι “παλιοί”, Δεληζήσης-Ροζ, για το κέντρο της άμυνας…

Το φετινό ρόστερ του Άρη διαθέτει πέντε στόπερ, με τον Άκη Μάντζιο να έχει στα χέρια του πολλές λύσεις για το κέντρο της άμυνάς του.

Μέχρι στιγμής, αυτοί που δείχνουν να έχουν “κερδίσει” σε πρώτο βαθμό την εμπιστοσύνη του Έλληνα κόουτς για να αποτελέσουν και το Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, είναι οι Λίντσεϊ Ροζ και Γιώργος Δεληζήσης. Το δίδυμο δηλαδή των “παλιών” στην συγκεκριμένη θέση, καθώς είναι η 3η χρονιά που συνεργάζονται.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Άκης Μάντζιος τους επέλεξε για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού πρώτα είχε δοκιμάσει το δίδυμο, Δεληζήση-Ντάτκοβιτς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, επιλογή που δεν του βγήκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα.

O Τόνι Ντάτκοβιτς δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν το καλοκαίρι γύρω από την μεταγραφή του. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως την καλύτερη εμφάνισή του, την έκανε ως… αριστερό μπακ, στο ματς με την Κόλος στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης είναι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει φέτος αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ναι μεν του λείπει η εμπειρία, συγκριτικά με τους άλλους συμπαίκτες του στη συγκεκριμένη θέση, αλλά έχει ποδοσφαιρικό θράσος και είναι ένα πρότζεκτ που στον Άρη οφείλουν και θα δώσουν μεγάλη προσοχή.

Τέλος, ο Γιοάν Μπεναλουάν, θέλει ακόμα τον χρόνο του. Εχει μείνει πίσω σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση και πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος για να έρθει στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες του. Μόλις αυτό γίνει, τότε θα διεκδικήσει μία θέση στο αρχικό σχήμα, καθώς διαθέτει τόσο την εμπειρία, όσο και την ποιότητα για να το κάνει.

 

To Top