Προβληματίζουν την ΕΠΟ οι εξελίξεις στον Άρη! Συζητήσεις και για Β΄και για Γ΄Εθνική!

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης δεν έχουν διχάσει και προβληματίσει μόνο τον κόσμο αλλά και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που περιμένει μέχρι και σήμερα την τελική απόφαση των “κιτρίνων” για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν.

Όπως πληροφορήθηκε το PRESSARIS στα γραφεία της ΕΠΟ υπάρχουν συζητήσεις επί συζητήσεων που αφορούν την τελική κατάληξη του Άρη, με τα δύο σενάρια να τίθενται επί τάπητος τις τελευταίες ώρες.

Ενώ οι διεργασίες των τελευταίων ημερών δρομολογούσαν την συμμετοχή του Άρη στη Γ΄Εθνική οι άνθρωποι της ΕΠΟ είναι αναγκασμένοι να έχουν στα σκαριά και “plan b” σε περίπτωση που ο Λάμπρος Σκόρδας καταφέρει και δηλώσει την ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ., γεγονός που βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση για το κατά πόσο μπορεί να εγκριθεί νομικά.

Στους διαδρόμους της ΕΠΟ υποστηρίχθηκε μάλιστα η άνευ προηγουμένου αναποφασιστικότητα στην οικογένεια του Άρη, τη στιγμή μάλιστα που οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Φούτμπολ Λιγκ λήγουν σήμερα.

Γίνεται μάλιστα και σύγκριση με την Δόξα Δράμας που άπαντες στον σύλλογο αποφάσισαν -πέρα από τα δικά τους συμφέροντα- την λύση-εκκαθάριση της εταιρίας.

Το τοπίο παραμένει θολό και στο αυριανό Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις πριν προχωρήσει η διαδικασία καταρτισμού των ομίλων σε Φούτμπολ Λιγκ και Γ΄Εθνική.

To Top